QmBGD 4125 Napisano Septembar 25, 2024 Drug član, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cena 8.000rsd, stanje kao kada je kupljena pre godinu dana. Mojih 100kg ne oseća. Lično preuzimanje u Zemunu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12201 Napisano Septembar 27, 2024 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan jel mora da se usrafljuje ili moze da izdrzi da se ne klati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4125 Napisano Septembar 28, 2024 Drug član, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sprava prodata u rekordnom roku, zvalo me xx ljudi za dva dana, neverovatno... @piki, tek sada vidim tvoj post. Sprava je iz dva dela, zbog transporta pretpostavljam, na šrafi se nigde i iznenađujuće je stabilna, tj. nema mrdanja koja smetaju ili sl., ali svakako nije stabilno kao sprave po teretanama ili po parkovima... Kao što rekoh, sa mojih 100kg nikakvih problema, čak sam propadanja radio sa dodatnolim opterećenjem. Radi ih lik iz KG (da ne reklamiram), sada sam poručio slično od njega sa stalkom za šipku, što je i bio razlog prodaje ovoga... Pre toga sam imao zidno vratilo od njega, isto ni da mrdne, a tamo sam radio zgibove sa opterećenjem 20-30kg... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...