Stefan-K1200R 109 Napisano Septembar 25 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Prelistao sam teme na forumu vezano za odrzavanje Gorotex opreme, ali nisam nasao odgovor, sve teme su starijeg datuma... U nedelju sam se vratio sam malo duzeg puta, i oprema je zrela za pranje. U pitanju je REV'IT! Poseidon 3 GTX svetla varijanta. Pokusao sam da je operem sa Macna deterdzentom za pranje moto opreme ali prosto nije dala nikakav rezultat... od prilike kao u ovom klipu: https://www.you tube.com /watch?v=ppyo4Ll3pAw&t=632s&ab_channel=MotoAndy. Trenutno pokusavam da nabavim HEY SPORT® Tex & Impra FF Wash-in SET, koji navodno daje super rezultate. Da li neko ima da preporuci nesto drugo sto mogu kupiti kod nas ? Ovo pokusavam da saniram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Septembar 25 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo koristim ali moja oprema je uvek crne boje tako da se manje vide takvi tragovi. Baš zbog toga izbegavam svetlu boju. Zadovoljan, membrane i dalje rade svoj posao. Gde je malo prljavije sipam ovo u činiju i četkicom istrljam. Uvek je skinulo sve. 2 IN 1 WASH + REPELL 1000ml WWW.IGLUSPORT.RS Sredstvo za čišćenje i vodoodbojna impregnacija. Prikladno je za svu membransku odeću, koja dobro diše. Impregnacija je izrađena po... Promenio Septembar 25 član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 109 Napisano Septembar 25 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Super, pokusacu i sa tim ! Kad sam uzimao opremu vodio sam se sa tim da je svetlija bolja u toku letnjeg perioda ( sto je donekle i istina ), medjutim sad je vreme za pranje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5006 Napisano Septembar 25 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi na hemijsko i cao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan PERFORMANCE WASH DC 1L WWW.IGLUSPORT.RS Sredstvo za čišćenje svih vrsta sportske, nepromočive i prozračne odeće, uključujući Gore-Tex® materijal. Čisti, optimizuje disanje i ne uklanja vodoodbojnu impregnaciju... SREDSTVO HOLMENKOL ZA PRANJE TEKSTILA NATURAL CAPSULES 20ml PLANETBIKE.RS A čini mi se da sam i u Beosportu višao deterdžente za odeću sa GoreTex membranom Ja koristim S100 TECHNICAL WASH iz Louisa i što se mene tiče radi odličan posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 109 Napisano Septembar 26 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Prosetacu veceras do Biga da vidim sta imaju u Beosportu, hvala za savet Zar ovaj S100 TECHNICAL WASH nije za pranje motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Septembar 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Stefan-K1200R said: Prosetacu veceras do Biga da vidim sta imaju u Beosportu, hvala za savet Zar ovaj S100 TECHNICAL WASH nije za pranje motora ? Iz nekog razloga mi ne dozvoljava da postavim Louisov link. Za pranje odeće. O pranju odeće sa GoreTex membranama pričamo, ne o pranju motora. S100 Fabric & Leather Wash SHOP.DR-WACK.COM Dr. Wack - S100 Fabric & Leather Wash 300 ml I liquid detergent for motorcycle clothing of all kinds I high-quality motorcycle care - Made in Germany Idi na Louis sajt i kucaj "s100 technical wash". Promenio Septembar 26 član ekozelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Septembar 26 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne moze u masinu na 30 stepeni. Stavi se Perwoll color i lepo se opere. Posle na strik ili u masinu za susenje i ko novo. Masne mrlje bih faminom naprskao ili medicinskim benzinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 109 Napisano Septembar 27 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Zarkela said: A sto ne moze u masinu na 30 stepeni. Stavi se Perwoll color i lepo se opere. Posle na strik ili u masinu za susenje i ko novo. Masne mrlje bih faminom naprskao ili medicinskim benzinom Da ne bi izgubilo Waterproof svojstvo, ovaj GoreTex laminated zahteva malo drugacije deterdzente... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 109 Napisano Septembar 27 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da nabavim ove deterdzente sto lik u klipu koristi. Rezultati mog i njegovog prvog pranja su skoro indenticni, samo je razmazalo masnocu. Sa ovim Hey sredstvom je uspeo da resi problem. Javljam sta cu ja uraditi... Inace za vikend cu probati ovih par sto ste predlozili na Revit Sand 4, tu ne mogu nista da zajebem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Septembar 28 Enduraš, 6364 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog iskustva, manje je bitan deterdžent, mnogo je više bitno da se opere ručno i istrlja četkom. Nikad masina za veš nije mogla da mi opere opremu kao kad je ručno istrljam četkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Septembar 28 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Već godinama perem moto robu u perilici, fleke prethodno odmašćivačem i finom četkom, nakon pranja obavezno impregniranje.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 109 Napisano Septembar 29 (promenjeno) U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM zeninu jaknu smo oprali ovim sredstvom i pomoglo je, u pitanju je Sand 4. Hvala ! Za svoju cekam da stigne ovaj Hey set za pranje. Da me ne shvatite pogresno, da fantaziram oko pranja...Ova jakna me drzala 2 dana suvim po pljusku u Italiji, takodje predproslu subotu na putu za Estoniu (ne pricam o kisici, vec ozbiljnom pljusku na auto putu). Kap nije pustila. Ne bih voleo da unistim tu zastitu ili taj materijal peruci bilo cim, pre bih je nosio flekavu. Inace kontaktirao sam ovog lika sa klipa kaze da je prao svoje komplet 4-5 puta istim sredstvom i jakna i dalje ima ista svojstva... Promenio Septembar 29 član Stefan-K1200R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Septembar 29 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa tim sredstvom perem jaknu i pantalone unazad 5-6 godina i drži membrana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...