cezarpa 12179 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 2890 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo,ako su ispravili greske,bice u planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 838 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Moraćemo da se pravimo iznenađeni kad objave DJI New Products - DJI Global or Other Regions 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2815 Napisano Novembar 6 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 976 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 6 član andrej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1048 Napisano Utorak u 18:03 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/31/2025 at 11:59 PM, Mr_Wolf said: Zamolim ih da se nadogradim, oni mi izađu u susret i dobijem oko 100€ bolju cenu za Flip (istina bez daljinskog - samo dron sa baterijom). Videćemo koliko će mi ovaj trajati. Odgledao sam 5-6 klipova o Flipu, prvo mi se svideo, onda su nabrajali i dosta mana, vidim da bez daljinaca ne može baš previše toga, pre svega upotreba je samo iz neposredne blizine. Da li si imao prilike da ga koristiš i kakvi su ti utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2918 Napisano Utorak u 20:49 Drug član, 1000 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Podjednako je (ne)upotrebljiv bez daljinca kao i Neo. Sa daljincem ima nekoliko modova snimanja koje nema samo sa telefonom. Inače je dosta brži i vozljiviji... Rekao bih upotrebljiviji nego Neo. Kamera je takođe neuporedivo bolja. Svi snimci dronom sa putopisa iz septembra su snimani Flipom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...