dule2812 987 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Баци поглед и на потенсик про, исто као дји мини 2 само јефтинији а по неким тестовима је бољи. Ја га имам, и презадовољан сам. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12159 Napisano Avgust 1 Ne silazi, 2885 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Potensic Atom,dobar je. Inace sto se tice Neo,prirastao mi je srcu.Za kineze je tata dron. Mini 3 je odlican,i njega sam imao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1399 Napisano Avgust 1 Drug član, 858 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ih sad na KP. Ima Arom Se za oko 200 evra sa sve baterije. I kontrolorom. To je stvarno dobra ponuda, sad i on ulazi u uzi izbor. Meni je sasvim dovoljno dve baterije , ne treba mi fly more combo. Čiji je to dron, nikad čuo za njega do sad?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 987 Napisano Avgust 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ма све је то кина. Ја сам имао и дји мавик про али ми је то много велико и гломазно а не користим све његове способности, а имао сам и атом се, и он је ок за тај новац, али ми је онда излетео овај у комбо пакету нов и морао сам да поклекнем И да се исправим- овај сад што имам је потенсик атом( није про), и бољи је од тог се модела. Укуцај на нету поређење са дји мини 2 нпр, видећеш да има боље карактеристике Promenio Avgust 1 član dule2812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1399 Napisano Avgust 2 Drug član, 858 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Atom ima u fly combo varijanti za oko 280e na KP. Vidim da je prilično dobar, ali je i skuplji od SE za oko 100e. S obzirom da sam početnik , ne znam da li vredi uzimati skuplju varijantu ili bi mi i SE završio posao, on dolazi sa dve baterije. Gledao sam na njihovom sajtu, atom ima bolje karakteristike u odnosu na SE, uglavnom kamera i stabilizacija. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12159 Napisano Avgust 2 Ne silazi, 2885 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Atom ima Pixsinc 3.0 transmisiju signala.Dok SE ima 2.0.Razlika bi bila u dometu signala.Na SE citam da je visina ogranicena na 120m,isto kao kod DJI.Stari Atom nije imao ogranicenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 987 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ако ти је ово први крштенији дрон, радиће ти посао и се сигурно. Свака батерија ти држи око 15ак минута у неким нормалним условима 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1399 Napisano Avgust 2 Drug član, 858 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, onog AliExpress kineza ne računam. I ja mislim da će mi SE završiti posao, plus ima i dve baterijeSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2232 Napisano Avgust 4 Drug član, 995 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ovaj Mini 4K. Ja zadovoljan. Uspeo sam i da ga skrsim par puta, ali jos uvek je ziv. Jedan motoric mu malo ispao iz ose i onda se muci da stoji mirno, ali sljaka. Poslacu ga na servis po preporuci. Evo i par fotki koje sam napravio sa njim. Sve u svemu vrlo zanimljiva igracka. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12159 Napisano Septembar 17 (promenjeno) Ne silazi, 2885 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dji Neo mi je pravio probleme veceras.Pola sata pre mraka,nije mogao da sastavi satelite.Sve u crveno,12-15,atitude mod.Zaklucao satelite uzleteo i pocrveneo.13-15 satelita crveni.Leti kao pijan,ne slusa.Posle dva minuta leta jedva sam ga vratio u dvoriste i sleteo.Prosle zime sam leteo po mraku nije bilo problema.Malo teze ,ali ok.Sad je leteo je gore od naj gorih kineza. Nekako mi se ne menja dron,ovaj mi lezi.Nekako mi je drag.Namenjao sam se Dji vise modela,Potensic 4k,Boljih kineza sa gps i SD karticom.Neo mi je naj zgodniji. Promenio Septembar 17 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2664 Napisano Septembar 17 BJB Maxi Scooter Club, 945 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Skini aplikaciju "UAV Forecast" ako hoćeš da izbegneš takve situacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2664 Napisano Octobar 30 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 945 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan DJI Flagship store u Shenzhenu. Posetio sam baš sve i svašta, ali ovo je nerealno. Radnja gde je izloženo apsolutno sve što imaju, sve je dostupno za probu, terasa/plato sa kog se poleće za probe dronova, simulatori za FPV, leti se po radnji i dobiješ naočare za probu, na spratu muzej sa galerijom Hasselblada, ogroman servisni centar. Zaposleni (ili smo makar mi naleteli na takvog srećom) stvarni štreberi sa kojima štreberi poput mene mogu lepo da prodiskutuju proizvode i odgovore na sve sitnice, pošto inače uglavnom poznajem asortiman bolje od njih Uzeo gimbal i mikrofon, a uboli smo dan kad je prezentacija novog Neo 2, pa će kolega da odluči da li će njega ili Avata 2 posle toga Promenio Octobar 30 član andrej. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 250 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan On 9/17/2025 at 9:05 PM, cezarpa said: Dji Neo mi je pravio probleme veceras.Pola sata pre mraka,nije mogao da sastavi satelite.Sve u crveno,12-15,atitude mod.Zaklucao satelite uzleteo i pocrveneo.13-15 satelita crveni.Leti kao pijan,ne slusa.Posle dva minuta leta jedva sam ga vratio u dvoriste i sleteo.Prosle zime sam leteo po mraku nije bilo problema.Malo teze ,ali ok.Sad je leteo je gore od naj gorih kineza. Nekako mi se ne menja dron,ovaj mi lezi.Nekako mi je drag.Namenjao sam se Dji vise modela,Potensic 4k,Boljih kineza sa gps i SD karticom.Neo mi je naj zgodniji. Kao što reče kolega - UAV Forecast app i tamo obrati pažnju na parametre koje ti pokazuje, naročito KP (Geomagnetic storm index). To kad pređe vrednost 4, ne pokušavaj da letiš sa dronom da ne bi imao te probleme koje si imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12159 Napisano Octobar 30 (promenjeno) Ne silazi, 2885 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam kazem vi ste u pravu sto se tice pracenja vremenske situacije.Ali,vreme je bilo vedro ,suvo i bez vetra,kako se pozeleti moze.Vidljivost je jos uvek bila dobra. Izmenjao sam se vise modela DJI mini,Neo.A,raznih kineza sa gps nisam brojao.Od svih navedenih ubedljivo naj vise gubi satelite DJI NEO. Zna li se kad ce da izadje NEO 2? Promenio Octobar 30 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2664 Napisano Octobar 30 BJB Maxi Scooter Club, 945 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Neo je užas što se toga tiče, da nije drveća pored nasipa moj bi bio u Tisi odavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12159 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 2885 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pored svih mana najmiliji,i najprakticniji dron koji sam imao.Cak je klinac 7god uspesno upravljao sa njim. Pored Nea trenutno imam Potensic Atom 2 ,koji je speis satl za Nea.Ali Neo je prvi u srcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 250 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da pazarim Neo dok sam imao Mini 4 Pro, kao drugi dron, ali kad sam čuo kako se čuje, vrlo brzo sam odustao Ovih dana predstavljaju Neo 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2664 Napisano Octobar 30 BJB Maxi Scooter Club, 945 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljaju ga za 1h18min, podeliću koju fotku s prezentacije ako ne zabrane fotografisanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 250 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario Mini 5 Pro čim se pojavio, stvarno uživam u DJI proizvodima (imam Mini 5 Pro, Mic Mini i Osmo Action 5 Pro). Nije neki prelaz sa Mini 4 Pro, ali ne žalim. @andrej. Baci neki info kad se sazna datum za Osmo Action 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2664 Napisano Octobar 30 BJB Maxi Scooter Club, 945 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pitaću sad baš za Action 6 ako smeju da podele, čeka ga i @alexanto zbog 1" Ja sam dopunio mobilni deo za smešne pare kad sam već tu. Imaju neki praznik 11/11 zbog kog su već počeli popusti, i sprijateljili se s prodavcem koji nam je dao još malo popusta i invite za prezentaciju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2664 Napisano Octobar 30 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 945 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Octobar 30 član andrej. Duplirani post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12159 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 2885 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si u kini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2664 Napisano Octobar 30 BJB Maxi Scooter Club, 945 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv, zanimljiv.. Evo par fotki i video kako radi, imam sve slajdove s prezentacije prevedeno na engleski pa ću okačiti to negde koga zanima. @Niksha Action 6 pro kažu da neće ove godine, jer su nedavno izbacili Osmo 360 i Osmo Nano @cezarpa trajno ne, poslom bio u Hong Kongu par dana pa došli u Shenzhen 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2664 Napisano Octobar 30 BJB Maxi Scooter Club, 945 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su specifikacije sa slajdova: https://postimg.cc/gallery/WhSZZ7t 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 250 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. Hvala za fotke i snimke! I naravno za info za Action 6. Ostaje 5 Pro kod mene još znači 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...