Jerej 17 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Pomaze Bog braco i sestre! Posto sam prvi put sa vama, zanima me da li ima svestenika na bajkera? Ko zna nek se javi. Pozdrav svima od Jereja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6271 Napisano Februar 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12465 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomog'o i dobrodošao! Iskreno ne znam da li ih ima na forumu, ali ne bi bilo loše da napišeš odakle si, šta voziš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 6, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim iz daleka i vozim yamahu genesis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao i dobro nam dosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao, Ima svestenika bajkera: Svestenik Topciderske crkve Milan Cvetic je bajker, pricali smo kad mi je bio za slavu da secemo kolac, video BJB majcu - a ja ga onako sludjen i pripit pitao "da li vozi u mantiji ? Izblamirao sam se za medalju...ziv sram me pojede... Iima i josh jedan koji se bavi lecenjem narkomana, mislim da se preziva Peranovic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, moram Vam priznati, ja sam svestenik i zato sam pitao da li neko zna nekog od mojih kolega da voze motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pomaze Bog oce ! Sa nama je i otac Branislav ...http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11470.msg153985#msg153985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo pope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 6, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bog pomog'o Oče! Dobrodošao među prijatelje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je otac Branislav tu negde, neka mi se javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao i dobrodošao.Ima sveštenika koji voze,ja ih znam nekoliko,prema tome samo vozi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 2008 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomog'o.Dobro nam dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Dao Bog! Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao i dobro dosao "oce" Jerej ili kako mi kazemo "brate"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Bog ti pomogao brate ,ima svestenika bajkera koilko oces u sumadiskoj eparhiji ima bar 10.A to bar nije smrtni greh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 696 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 708 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pomoz Bog Oce! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...