JoeD 571 Napisano Septembar 16 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Jakna nova, dobijena na poklon pre dosta godina, nošena 3-3 puta. Veličina 58 mada mislim da je veća, ja sam 188cm i 100kg i velika mi je 16 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 20926 Napisano Septembar 16 Integrisan, 9310 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za mene kao sivena!Sent from my fontele using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 20926 Napisano Septembar 16 Integrisan, 9310 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javio brat Markone da se pojavila jakna u skladu sa bojom motora....Sent from my fontele using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 571 Napisano Septembar 16 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, N.F.S. said: Za mene kao sivena! Sent from my fontele using Tapatalk I još piše super ti bajk Pusti adresu u inbix pa da šaljem. Ili ako ideš do sokobanje ovih dana da ti ostavim tamo negde, trebalo bi kuma da obiđem. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 20926 Napisano Septembar 16 Integrisan, 9310 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrh! Hvala tebi i Markoneu... Bas je lepa, retro jakna! Za Sokobanju nisam siguran zbog obaveza, pustam generalije pa kada stignes salji, samo javi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 20926 Napisano Septembar 16 Integrisan, 9310 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam sretan, slicnu sam poklonio isto na forumu ali iz drugog razloga, omalila mi je! (Ova koju nosim kada se na profil udje, baaas sam je voleo). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 571 Napisano Septembar 16 (promenjeno) Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Otisla jakna N.F.S.u, ode tema pod lock Promenio Septembar 16 član JoeD 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1806 Napisano Septembar 16 Drug član, 1023 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Peugeot Vivacity 2, Automatik A35, Honda CM 125, Honda Shadow 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poklonio si meni, Honda je pisalo velikim slovima. A ja poklonio coveku uz motor (CB500) koji je i dalje nosi! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 20926 Napisano Septembar 16 Integrisan, 9310 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se pitao gde je otisla, sada mi je jos draze Zlajo kada znam da sam tebi poslao! Zamolih JoeD da otkljuca temu kako bih javio odgovara li mi ova jakna ili je prosledjujemo dalje! Hvala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 20926 Napisano Septembar 18 Integrisan, 9310 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao za mene sivena! Jakna je nova i nema potrebe za bilo cime sem osnovnog higijenskog mazanja, vise mi se svidja nego na slikama sto je. Puno hvala, naci cu nacin da se oduzim. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 571 Napisano Septembar 18 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da ti je taman i da ti ti se svidja. U zdravlje da je nosis. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...