Jump to content

Moto Zajednica

Svecice za Hyosunga

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

Znaci trebaju mi nove svecice za mog Hyosung comet GT125r(2006). Trazio sam po internetu i nasao sam NGK CR8EHIX-9 i  CR8EIX za obe pisu da su za moj motor pa ne znam koje ??? ,ako neko moze da pomogne hvala.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

ako si iz beograda otidji do radnje na partizanskom putu neznam nov naziv i ponesi staru sa sobom neznam koja je razlika po ovim oznakama ali tamo ce decko izmariti dubinu izolacije i dati ti koju treba a i reci koja je razlika. ako nisi uzmi staru i kad budes kupovao spusti spajalicu pored elektrode i navija nesme da bude dublje na novoj a nebi valjalo i da je plice onda ce malo losije paliti a u prvom slucaju ce brze crci.

• Drug član, 1854 postova

hajde da ja sad odvalim. u pitanju je V2 vazdusara sto znaci da se zadnji klip manje hladi tj da radi na vecoj temperaturi. mozda otud dve razlicite toplotne vrednosti.

ili je majstor koreanac bio cirka pa uzimao svecice malo iz jedne kutije malo iz druge.

• Drug član, 1359 postova

hajde da ja sad odvalim. u pitanju je V2 vazdusara sto znaci da se zadnji klip manje hladi tj da radi na vecoj temperaturi. mozda otud dve razlicite toplotne vrednosti.

ili je majstor koreanac bio cirka pa uzimao svecice malo iz jedne kutije malo iz druge.

moze da bude da idu razlicite svecice po jacini zbog grejanja

• U prolazu, 13 postova

Znaci ako se zadnji klip vise greje treba da bude razlicite svecice,a kako da znam koje toplotne vrednosti da bude svecica za prednji klip,a koja za zadnji?Da li bi to stetilo motoru ako uzmem obe iste?

• U prolazu, 7 postova

Znaci trebaju mi nove svecice za mog Hyosung comet GT125r(2006). Trazio sam po internetu i nasao sam NGK CR8EHIX-9 i  CR8EIX za obe pisu da su za moj motor pa ne znam koje ??? ,ako neko moze da pomogne hvala.

Te sto si nasao su iridium, standardne za njega su CR8E i iste su za oba cilindra.

• Drug član, 1854 postova

moze da bude da idu razlicite svecice po jacini zbog grejanja

može biti da ti i ja nemamo pojma.  ;D ;D ;D

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Okreni MASS COMPANU imaju NGK katalog u kome ima naziv modela\proizvodjaca i tip svecice koju doticni model koristi! Ja sam bio juce na sajmu i uzeo svecice za mog Hyosung-a GT250! Sifra mojih svecica je CR8E i kostaju 600 din komad,mozda su i kod tebe iste takve!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja