saxi 567 Napisano Septembar 10 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Čisteći garažu naleteo sam na bicikl, sa točkovima 16-icama idealno za klinca - početnika. Fali mu prednja unutrašnja guma, jedna pedala, sajla prednje kočnice, iako je kontraš, pa koči odlično pedalama unazad. Uz malo ulaganja i srafljenja imate super bajs za klinca. Bajs se nalazi na NBG, u savskim blokovima. 23 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se ako je jos aktuelno, imam neku drlju pa da od dva napravim jedan da valja za mog klinca i gomilu klinaca u kraju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 56 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan ako Feelgoodu ne bude odgovaralo prijavljujem se za jednog mlađanog početnika da probamo da mu namestimo. U zdravlje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Septembar 10 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Posto su moja deca velika, ja sam od dva ovakva bicikla jedan kompletirao i poklonio jednom slatkom i dobrom Cigančetu bez oca, a ovaj sam rešio da prosledim dalje.Čekam da se oglasi kolega Feelgod, pa ako mu ne odgovara poklon, ide sve Dzoniju. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo sam biciklo i vec pokupovao sta je falilo da ga spremim za klinca. Najlepse hvala drugaru @saxi na poklonu. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Septembar 12 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je drago što je ova sitnica otišla u ruke jednog divnog oca i bajkera 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...