nuk 332 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Korisnicima starih Eon premium paketa su kanali otključani promotivno na 6 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3070 Napisano pre 40 minuta ODUSTO OD DIJETE, 2848 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prešao na novi paket čim sam video da je GP prebačen na Adrenalin. Klinac prati sport ozbiljno i kaže sve bitne lige su prebacili na arena premium 4 i 5. Usporili su internet sa 600 na 500, meni nevažno, ista cena. I da sam znao za ovo promo od 6 meseci opet bih morao da menjam paket kad to istekne. Što se mene tiče ispali su jajare prema onima koji koriste premium paket ali nemam mogućnost za drugog operatera . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5649 Napisano pre 25 minuta Integrisan, 13484 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, ZEMZEM said: nemam mogućnost za drugog operatera . Dotakao si suštinu problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...