Stefan1991 8 Napisano Avgust 31 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moje ime je Stefan, iz Beograda sam, '91 godište i pre par dana sam položio za A kategoriju. Već duže vreme pratim ovaj forum pa je eto red i da se pridružim. U potrazi sam za prvim motorom posle mnogo godina ali lutam po oglasima od maxi skutera do Yamahe Fazer. Zadnji put sam vozio skuter 2009 godine, beše to Sprint Sport 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 1 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Septembar 2 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Septembar 3 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan1991 8 Napisano Septembar 3 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...