kokot 434 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan U jednom malom mjestu na sjeveru Crne gore sa jedva 3-4 kolege motoriste na žalost jedan je jutros izgubio život. Nijesam poznavao lično momka ali smo se redovno javljali jedan drugom kad sam boravio/boravim u gradu. https://www.portalanalitika.me/clanak/pljevlja-poginuo-motociklista jos se tačno ne zna šta se desilo ali vjv nezgodan udarac u bankinu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 181 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jako nezgodna deonica... puno kamenoloma, rudnika, prasine na putu i klizav kolovoz. Klizali se tu po asfaltu a nigde nismo videli ostatke ulja... sva sreca nije bila velika brzina (60km/h) i isli uzbrdo pa povrede nisu bile kobne. Saučešće porodici I prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 434 Napisano Avgust 28 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kada si poslednji put bio tim putem. Od grada do granice su zadnje 3-4 godine potpuno zamijenili asfalt, sad je dobar put, tacnije izuzetno dobar put. Slazem se da je prije toga bila cista katastrofa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko2 2 Napisano Avgust 29 U prolazu, 22 postova Lokacija: Brvenik Motocikl: Bmw K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima. Znaju li se detalji, kako je doslo do nesreće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...