pmilos 4 Napisano Avgust 20 U prolazu, 14 postova Lokacija: Tu negde u šumadiji Motocikl: Aprilia RS 50 '01, Tomos T15 SLC '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, planiram da kupim gore navedeni motor od mog prijatelja, čuo sam da je to godište najbolje, radio je na njoj veći karburator full arrow auspuh i kit mislim da je malossi, kaže da je na njenom brzinomeru pokazivala maks oko 200 i malo više, e sad ona ima valjda kao neku blokadu, kad klasično voziš brzina gore, gore, gore itd. maks ide oko 80, a ako spustiš u nižu i daš pun gas onda ide mnoogo brže, mene zanima do čega je to i da li može da se skine, vlasnici možete slobodno i da iznesete iskustva i da li taj motor valja uzimati, cena je 1000€. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Avgust 20 Drug član, 4745 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, planiram da kupim gore navedeni motor od mog prijatelja, čuo sam da je to godište najbolje, radio je na njoj veći karburator full arrow auspuh i kit mislim da je malossi, kaže da je na njenom brzinomeru pokazivala maks oko 200 i malo više, e sad ona ima valjda kao neku blokadu, kad klasično voziš brzina gore, gore, gore itd. maks ide oko 80, a ako spustiš u nižu i daš pun gas onda ide mnoogo brže, mene zanima do čega je to i da li može da se skine, vlasnici možete slobodno i da iznesete iskustva i da li taj motor valja uzimati, cena je 1000€. PozdravКако бре од 200 одједном паде на 80. Зна ли дечко који те убеџује да ти је прода шта је 200, па и још нешто вишеSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pmilos 4 Napisano Avgust 20 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: Tu negde u šumadiji Motocikl: Aprilia RS 50 '01, Tomos T15 SLC '82 Prijavi odgovor kao problematičan Taj lik mi je dobar prijatelj, njegov ćale automehaničar i vozi motore ceo život idu naši jedni kod drugih na slave, i ne verujem da bi mi uvalio nešto, a znam da je na njemu rađeno svašta, nego mene zanima šta je to da kad se normalno vozi prva druga treća i tako dalje ide oko 80, a kad se na primer iz druge spusti u prvu i da se gas onda u prvoj već ide 70, vozio sam je i stvarno kad se spusti u nižu i da gas do kraja ima snagu asfalt da iščupa Mene zanima jel je to stvarno neka blokada ili ima neki problem lupam sa power valveom Promenio Avgust 20 član pmilos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Avgust 20 Drug član, 4745 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj lik mi je dobar prijatelj, njegov ćale automehaničar i vozi motore ceo život idu naši jedni kod drugih na slave, i ne verujem da bi mi uvalio nešto, a znam da je na njemu rađeno svašta, nego mene zanima šta je to da kad se normalno vozi prva druga treća i tako dalje ide oko 80, a kad se na primer iz druge spusti u prvu i da se gas onda u prvoj već ide 70, vozio sam je i stvarno kad se spusti u nižu i da gas do kraja ima snagu asfalt da iščupa Mene zanima jel je to stvarno neka blokada ili ima neki problem lupam sa power valveomНајвериватно је вентил на издуву, знаш ли можда дали је серво или са мембраном?Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pmilos 4 Napisano Avgust 20 U prolazu, 14 postova Lokacija: Tu negde u šumadiji Motocikl: Aprilia RS 50 '01, Tomos T15 SLC '82 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, morao bih da pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1509 Napisano Avgust 21 (promenjeno) Drug član, 954 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je 200+ isao samo ako ga je auto vukao. Mislim da na stazi napucani mozda idu toliko, plus nije vise ni mlad motor (koliko je i pametno siliti ga) Nisam majstor, ali ovo sto se tice "blokade", pre bih rekao da ima neki problem nego blokada. Promenio Avgust 21 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4242 Napisano Avgust 21 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, on dečko kaže da je pokazivao brzinometar što ne mora da znači da je to baš tako. Naravno, ozbiljan upgrade bi trebao za ovaj motor da potegne dve glave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Avgust 21 Drug član, 4745 postova Prijavi odgovor kao problematičan 220 је ишла 250ка два цилиндра у V. Ја сам имао Пегасо 125 и кит 150 кубика, ишла је 170 и ни метар више. Шта је све било раџено, нечеш да знаш.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Avgust 21 Drug član, 4745 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је вентил намештен на отворено рачунај да је машина мртвац до 6000 обртаја. Ако је вентил серво, тешко да че тај 100 годишњи систем радити прецизно, бољи је мембрански АЛИ, захтева повремено расклапање и чишчење до сјаја. Свако гланцање па и воденим папиром прави допунски луфт а тај луфт могучност да издувни плинови доносе гар који га после неко време блокира у нежељену позицију. Да би се спречило стварање карбона пожељно је користити веома квалитетан двотактол. Блокирани вентил оптеречује мембрану која подиже вентил и на крају од замора матерјала иста пукне.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...