Jump to content

Moto Zajednica

pmilos

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu pmilos

  • Rođendan 22.07.2008.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Krušarska 48, Rača Kragujevačka
  • Motocikl
    Aprilia RS 50, Tomos T15 SLC

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

pmilos's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. I paljenje je sad rešeno, ali što se tiče onih vibracija, balanser je bio poravnat kako treba, tako da još uvek ne znam u čemu je problem
  2. Kompresija je izmerena i odlična je, a problem što nije palio je jer je iskrivljena remenica kod alnasera.
  3. Gledao sam neki airsal 80cc ali 250€ . I zanima me jel mogu još nekako da mu povećam snagu tipa dizne, usis i tako to, a da ne stavljam kit (mnogo mi je 250€ za airsalov), već je stavljen i Leo Vince auspuh.
  4. Sutra merim kompresiju, a akumulator samo punio skoro, sutra ću i da mu izmerim napon.
  5. A što se paljenja tiče, on u mestu vergla, ali po mom mišljenju malčice slabije nego što bi trebalo, baš kao da mu za to malo fali da upali, a kada ga ubacim u prvu i verglam i samo malko poguram on upali na metar. Ali isto ne znam da li ima nekakve veze to što kada upalim na primer duga svetla na kontaktu, sve lampice na tabli malo slabije svetle, a ne verujem da je do akumulatora, napunio sam ga juče i on još uvek radi isto?
  6. A kakvo je vaše mišljenje o kitovima? Gledao sam neki 90cc i ne znam šta bi još sve trebalo da se promeni uz njega, koji je karb najbolji, itd. I ako kitovi nisu najbolja opcija, da li bih mogao malo oko karburatora i usisa da se zezam (filter za vazduh, dizne, iglica i šiber...)?
  7. Hvala svima na savetima, mislio sam da će da mi stigne obaveštenje sa foruma, ali ipak nije, pa zato nisam tako dugo odgovarao. Uglavnom motor je sada kod oca od mog druga, on je mehaničar pa tamo zajedno sređujemo po malo, zamenili smo ulje u menjaču i zategli sajlu za kvačilo jer nije šaltao najbolje, sada dobro šalta sipali smo antifriz umesto vode, podmazali lanac i tako male sitnice, a sada za vikend ćemo da se pozabavimo malo većim problemima, ovim sa paljenjem i ubrzanjem. Pozdrav.
  8. Pozdrav svima ljudi, novi sam ovde. Zovem se Miloš Petrović i imam 15 godina. Pre nekih nedelju dana kupio sam Apriliju rs50 2000 godište i imam dva problema sa njom. 1. Problem je sa paljenjem. Nikako neće da upali na akumulator, a na gurku pali bukvalno na centimetar. Ili takođe na gurku+akumulator pali odlično, ali u mestu ni da čuje. Menjao sam i akumulator, kupio sam nov za 6000 din ali još uvek ništa. 2. Problem I onaj koji me više brine je da motor nikako ne prelazi preko 10000 obrtaja i preko 80 km/h na polu nizbrdici maxx, a na netu sam gledao, vrte preko 12 hiljade kao ništa i idu preko 100 km/h. Kada dam gas on najviše vrti 10000 i tada se ceo trese kao da će da se raspadne. Prošlom vlasniku je pukao cilindar, pa je promenio klip, karike, cilindar i sve dihtunge, i nije rađen nikakav kit. Ne znam da li to može da bude blokada ili kako sam čuo do reed valve-a. Svaka pomoć je dobrodošla, pišite sve šta znate ili šta može da pomogne. Pozdrav.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja