Radomir 0 Napisano Avgust 18 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam ugradio zatezac lanca i primetio sam da mi se u glavcini zadnjeg tocka gde se srafi zupcanik pojavio luft (prosirile se rupe).Interesuje me zna li neko na forumu gde ima da se kupi (nova ili polovna) glavcina ili ceo zadnji tocak ili ako pase od nekog drugog krosa da je sa dobosem (paknovima).Tocak je 16 inca nosi gumu 3.00-16. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Avgust 18 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam ugradio zatezac lanca i primetio sam da mi se u glavcini zadnjeg tocka gde se srafi zupcanik pojavio luft (prosirile se rupe).Interesuje me zna li neko na forumu gde ima da se kupi (nova ili polovna) glavcina ili ceo zadnji tocak ili ako pase od nekog drugog krosa da je sa dobosem (paknovima).Tocak je 16 inca nosi gumu 3.00-16.Репарирај главчину, обраде се рупе на фрезу. На дребонг нови уметци са навојем, локтајт, набијање и здраво. Ако чекаш исправни бандаж, богами че да га бациш.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radomir 0 Napisano Avgust 18 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Hvala.I ja sam razmisljao da obradim ali nisam siguran koliko je i to pametno.Nekako mi je sigurnije da nadjem negde kompletan tocak sa dobrom glavcinom pa i da prepakujem bandaz ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Avgust 19 Drug član, 4750 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Hvala.I ja sam razmisljao da obradim ali nisam siguran koliko je i to pametno.Nekako mi je sigurnije da nadjem negde kompletan tocak sa dobrom glavcinom pa i da prepakujem bandaz ako treba.Зависи и колико је оштечење, ако је превелико и при обраде не остане довољно зида, нема логике. То би требао мајстор да процени.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radomir 0 Napisano Avgust 19 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas kod majstora koji je radio u sprintovom servisu kod nas dok je jos imao servis sad radi covek kod kuce.Kaze ima zeger osigurac koji drzi zupcanik i silen blokovi kroz koje prolaze srafovi od zupcanika.Oni su propali.Treba ovih dana da skinem tocak da mu odnesem da mi ih zameni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Silent blokovi na zadnjem tocku propadaju brzo, njih treba preventivno menjati, isti su kao na Honda CG125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...