Bobanfox 5602 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan znam da nema leba od ove zamene al` ajd da probam, menjao bi nosače za kofere za Afriku Twin (RD07), (RD04), za nosače kofera za Varadero 1000 model od 2004 pa na gore ako ne uspem da u sledeća tri meseca uradim zamenu, onda ću ove nosaće od Afrike da isečem i prilagodim za Varadero Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ces to brzo prodati, zamena tesko. Napisi jos cenu, za koji tip kofera su pravljeni i neki broj telefona. Srecno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan da, zaboravio sam da napišem,to su nosači za Givi kofere. Ja sam ih koristio jednu sezonu. Nosači su pravljeni, znači nisu original i rađeni su za tanji auspuh jer je razmak između nosača i plastike i sa jedne i sa druge strane isti. Ja sam na moju afriku imao ovalni sportski izduv i na osnovu toga sam pravio nosače Postaviću slike, samo da ih iskopam. imam i originalni vetrobran za isti model pa bi to dao sve tako na gomilu. U super su stanju, samo zašrafiš i teraš i meni su lepši nego original. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas u Halo oglasima da neko prodaje kofere od 42l za Varadera. Mozda ima i nosac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan izvini jel imaš broj da ne tražim u oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan KOFERI, 42l, 2 kom. i rolbar za Hondu Varadero, 50 EUR. smesko@eunet.yu 062/201-840 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ovog tipa za kofere i rollbar. Na moje pitanje, koje su marke koferi, tip reče "neki španski" !?!? Roll bar je za model 2001, tako da mi i to ne odgovara hvala za info u svakom slučaju pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan slike nosača kofera za Afriku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan i još... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan KOFERI, 42l, 2 kom. i rolbar za Hondu Varadero, 50 EUR. smesko@eunet.yu 062/201-840 Taj lik prodaje Shad kofere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao na netu, nisu loši ti koferi, Shad koferi se kače isto kao i Givi, i super izgledaju, samo što meni trebaju nosači kofera za Varadero a tip prodaje samo kofere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ove nosace za Afriku Twin prodajem za 60 evra ako je neko zainteresovan, nek se javi na 063-7727-111 ili mobilzone1@yahoo.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan niko nece ove nosace ??? ajde, dajem ih sad za 40 evra :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 3, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan niko nece ove nosace ??? ajde, dajem ih sad za 40 evra :-\ Si siguran da mogu i za RD04? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan niko nece ove nosace ??? ajde, dajem ih sad za 40 evra :-\ Si siguran da mogu i za RD04? siguran sam da nemogu...nažalost :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 4, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...