drs 16128 Napisano Avgust 10 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam naleteo na ovo, svidelo mi se, pa da podelim sa auditorijumom. Pomalo grubo, Japanski funkcionalno, ništa naočito poput na primer Crazi Iron rešenja. Ono što mi se posebno svidelo je da je svaki motocikl prikazan u ležećem položaju pa se lepo vidi šta i kako štiti. Premium Quality Bumpers for Sporting Excellence | SSBFactory.com SSBFACTORY.COM Discover top-quality bumpers for sporting at SSB factory. Our expert craftsmanship ensures durable, custom-fit solutions. Explore our range now at ssbfactory.com. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5007 Napisano Avgust 10 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, tebi to nikad nece trebati...Onaj tvoj ionako ne izbiva odandle...on je siguran...Razmisljam da otvorim temu "Pomozimo Saletu da sklopi motor". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...