Skittles 5562 Napisano Avgust 8, 2024 Nemanja Stojanović, 1640 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ide iz Niša ka Beogradu i rad je da mi pretera jedno sedište, bio bih veoma zahvalan 0605002354 Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5562 Napisano Avgust 21, 2024 Nemanja Stojanović, 1640 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan Sedište je stiglo, ali sada treba i da se vrati. Da li neko ide iz Beograda za Niš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16653 Napisano Avgust 21, 2024 Integrisan, 9484 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Znači Ivica je zajebao nešto čim ga vracas nazad....ili grešim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5562 Napisano Avgust 21, 2024 Nemanja Stojanović, 1640 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan Grešiš, dao mi je Živke njegovo da probam, probao sam i sad ga vraćam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5562 Napisano April 14 Nemanja Stojanović, 1640 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF 450 MT Dark Horse Prijavi odgovor kao problematičan Sada nije sedište nego gume i perač pod pritiskom (puromat) Isto rastojanje, Niš - Beograd. Ide neko u skorije vreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 230 Napisano April 14 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim u petak,Ako odgovara pisi pp. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6570 Napisano Utorak u 14:52 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram temu , slicna usluga mi treba .. 4 felne sa gumama , iz Nisa ( 15ak km od Nisa do Bg ) , sutra ili prekosutra . ( Ili, ako je neko slao ili primao, predstavu nemam koliko bi kurirske sluzbe uzele novcanica za to ? ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1416 Napisano Utorak u 15:02 BJB Maxi Scooter Club, 611 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic AKS-om je 650 din bilo putnička felna + guma.. imaš u njihovom cenovniku, mislim da se zove "nestandardne pošiljke" pa ima za autodelove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6570 Napisano Utorak u 15:13 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, andrej. je napisao: @Darko Mihajlovic AKS-om je 650 din bilo putnička felna + guma.. imaš u njihovom cenovniku, mislim da se zove "nestandardne pošiljke" pa ima za autodelove Mnogo izadje . Ako se za SUV racuna u polu-teretni program , felna sa gumom - 1400 din po tocko. Da ih ne grde kuci za 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1416 Napisano Utorak u 15:15 BJB Maxi Scooter Club, 611 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, zna se šta je poluteretno. 2600 bi te izašle sve 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6570 Napisano Utorak u 15:35 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Cenis ga da ce tako racunati ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...