DzoniV 124 Napisano Avgust 6, 2024 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem stender, par puta koriscen. Kupio sam motor sa centralnim stenderom pa mi je ovaj visak. Cena: 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Avgust 6, 2024 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jel štender za zadnji ili prednji točak, može broj telefona ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Avgust 6, 2024 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio za zadnji. 0644330513 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Avgust 6, 2024 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za @mick Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Avgust 6, 2024 Nemanja Stojanović, 1409 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Javi ako odustane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3256 Napisano Avgust 6, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Skittles je napisao: Javi ako odustane Neće! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Avgust 7, 2024 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj stender se prodavao kao zadnji, ali ovi adapteri su namenjeni za prednju viljusku. Moze da se koristi i kao zadnji, ali nije zgodno. Ako se namerava koristiti kao prednji, treba zameniti mesta adapterima u odnosu kako su sad montirani (i kako su oni prikazali da treba u uputstvu). Evo, ovde sam pisao: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Avgust 7, 2024 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi @mick 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...