Ognjenz 1 Napisano Avgust 5, 2024 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kao što naslov kaže - imam kineski GY6 skuter od 150 kubika. Skoro sam mu zamenio akumulator pa je palio na dugme, ali nakon nekog vremena kao da se ispraznio i slabo ima snagu i da vergla. Od svetla i signalizacije sve je radilo normalno. Od tad ga palim na kurblu, ali sam primetio da na prvo paljenje na kurblu upali bez nekih problema i sve radi normalno. Normalno se ponaša u vožnji, lepo ide. Ali nakon kratke vožnje probam opet da ga upalim ali teško. Moram da sačekam 15tak minuta da bi opet hteo da upali. Svećica je nova kupljena pre neki dan i zamenjena tako da ne verujem da može ona da bude pa mi zato treba pomoć da mi neko kaže otprilike šta je ako je to moguće. Ako treba još informacija slobodno pitajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4975 Napisano Avgust 6, 2024 Drug član, 3742 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li pali ako mu daš malo gasa kada je vruć? Ako tako hoće, onda može biti do automatskog sauga i ler gasa. Trebalo bi očistiti ili zameniti prvi, i naštalovati ler gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjenz 1 Napisano Avgust 6, 2024 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, boza_kg je napisao: Da li pali ako mu daš malo gasa kada je vruć? Ako tako hoće, onda može biti do automatskog sauga i ler gasa. Trebalo bi očistiti ili zameniti prvi, i naštalovati ler gas. Da, daš mu malo gasa i on pali. U međuvremenu sam mu skinuo svećicu i primetio da je sva garava. Nakon što sam je sredio i stavio nazad upalio je super ali opet nakon male vožnje nije hteo da upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4975 Napisano Avgust 6, 2024 Drug član, 3742 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod 4t skutera, teško da ćeš na osnovu svećice nešto zaključiti. Ja već rekoh šta mislim da je kvaka. Ili ga pali vrućeg sa malo gasa, ništa strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...