MoToM 3914 Napisano Avgust 1, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 5049 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko od članova ima problema sa istim, poklanjam dva steznika sa magnetima (čini mi se). Made in Germany (mislim da su oba). Izaberite i napišite koji hoćete, recimo svetliji ili tamniji. Promenio Avgust 1, 2024 član MoToM 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 667 Napisano Avgust 1, 2024 Zainteresovan, 540 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ako može za ženu Počelo je da je zajebava dobila neke kreme,al doktor kaze da he najbolje beka inekcija koja kosta 20000 i ide direkt u koleno Hvala unapred boja mi nije važna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3914 Napisano Avgust 2, 2024 Ne silazi, 5049 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U redu. Pošalji mi adresu ili ako imaš nekog da pokupi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...