stevo 58 Napisano Jul 29 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam slicnu temu . Za pomenuti moto da ne otvaram novu nema. . Ako ima nek neko prebaci tamo Naime hladan pali odmah vruc malo duze vergla i upali . Vidio sam na stranim forumim da i drugi vozaci imaju zlicne probleme. Gledao sam karb sve novo unutra . Ne preljeva gorivo. Cisto. Rezervoar iztocist cesmica takodje. Sijecice nove stVljene . OstJe jos pik up ili ventili ? Ne razumijem . Ako ko sta zna nek javi . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih proverio ventile. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Jul 29 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Или измерио комптесијуSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 6 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Otktio sam da namotaj primar bombine je 0.02 oma a treba biti Evo pise ovdje na manualu of 0.07 do 0.12 oma sva ostala instalacija pik up kao insekundar bombine je u granicama koje trazi manual. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Septembar 7 (promenjeno) Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cime si izmerio 0,02? Tako male otpore nije moguce meriti klasicnim unimerima, greska je prevelika. Promenio Septembar 7 član MarkoMoto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...