zorzis 60 Napisano Jul 24 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ukratko da rezimiram, pa ko se javi davacu dodatne informacije : Radim na kruzerima vec duze vreme poslednjih godina sam trener za nove zaposlene u odseku za ekskurzije za bike program. Radim celu obuku pripremam za intrrvju i posle obucavam na brodu. Radim direktno za kompaniju, nema posrednika zavlacenja itd. Potrebno je znanje engleskog jezika za konverzaciju na brodu se vrlo brzo unapredi. Posao je fantastican ko voli da je aktivan, da upoznaje druga mesta, ljude kulture itd. Mi smo jedna od retkih kompanija koja ima bike program u pitanju su e bajkovi, trenutno su brodovi tokom leta u evropi a zimi idu na karibe, kanare, aziju itd. Okvirno su ugovori po 4 meseca, to moze biti flexiblno koja nedelja gore dole, stvar je dogovora, Plata je naravno daleko bolja od nego kod nas. Sve detalje o brodu i poslu odgovaram ako bude interesenata. A mozemo i uzivo da dogovorimo negde. Potrebno : Engleski Da voli zna i hoće da radi za mene zadovoljstvo (posao) Da putuje Zaradi Proširi vidike Nek se javi. Pozdrav... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Jul 24 Svrati ponekad, 410 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zorzis said: Pozdrav, Ukratko da rezimiram, pa ko se javi davacu dodatne informacije : Radim na kruzerima vec duze vreme poslednjih godina sam trener za nove zaposlene u odseku za ekskurzije za bike program. Radim celu obuku pripremam za intrrvju i posle obucavam na brodu. Radim direktno za kompaniju, nema posrednika zavlacenja itd. Potrebno je znanje engleskog jezika za konverzaciju na brodu se vrlo brzo unapredi. Posao je fantastican ko voli da je aktivan, da upoznaje druga mesta, ljude kulture itd. Mi smo jedna od retkih kompanija koja ima bike program u pitanju su e bajkovi, trenutno su brodovi tokom leta u evropi a zimi idu na karibe, kanare, aziju itd. Okvirno su ugovori po 4 meseca, to moze biti flexiblno koja nedelja gore dole, stvar je dogovora, Plata je naravno daleko bolja od nego kod nas. Sve detalje o brodu i poslu odgovaram ako bude interesenata. A mozemo i uzivo da dogovorimo negde. Potrebno : Engleski Da voli zna i hoće da radi za mene zadovoljstvo (posao) Da putuje Zaradi Proširi vidike Nek se javi. Pozdrav... MSC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Jul 25 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Nije msc, engleska kompanija Marella (tui) cruises 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Jul 25 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke random slike kako to izgleda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Jul 25 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Jul 25 Svrati ponekad, 410 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, zorzis said: Nije msc, engleska kompanija Marella (tui) cruises Ok, grupacija RCCL znaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Jul 26 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Jul 26 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Brodovi su sad po mediteranu i grckoj, pa na zimu idu na karibe i kanare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Avgust 15 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima zainteresovanih, dolazim sa odmora i krecem sa interview ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 17 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zvuči daleko lepše nego utility galley, assistant waiter ili deck stewart ili neka druga glupa entry level pozicija... Lepo za neku mladu osobu da vidi svet i upozna kulture... Nadam se da može da napravi 2k... Srećno i tebi i njima! 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11098 Napisano Avgust 19 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad razmisljam,pošto sam sagoreo ,da ostavim firmu cim neko bude mogao da preuzme i da dodjem kod tebe na jednu turu da odmorim dusu,plata nije vazna Da li ima ograničenje u godinama? I sta se nudi od posla,jbg mi generacije 70-tih nismo mogli ni u Madjarsku bez vize od ratova i sranja a san nam je bio brod,jel primate matore i sta bi mogli da radimo,nemoj samo da je neko lizanje matorih Švabica,mladje ajde moze. p.s. da ne pomislis da se zajebavam,stvarno pitam iako imam svoju firmu,veći problem će biti zena,nadrkala se kad sam se prijavio za Mars,ovo će mozda lakse proći. 2 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Avgust 19 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Nema generalno limita u godinama, potrebna je iole neka fizicka forma, komunikacija, e bajkovi su ali se radi skoro 5 puta nedeljno pa na 3,4 meseca bude akumulacioni umor, imali smo par kolega 40 +, doduše engleza ali su bili super fit i odradili su posao, nema matorih švabica, ima mladih crew memberki, to nemoj zeni da pricas. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11098 Napisano Avgust 19 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti brate onda rodjen za to,samo je Brus li spremniji od mene(a isto smo gradjeni),kakvi Englezi,opa opa ,moram da pravim strategiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Avgust 20 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Аууу, како те опал'ла криза средњих година 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Octobar 11 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam vec promenio zanimanje pre 2 godine ovo bi bio idealan posao za mene. 43 godine, u dobroj formi, volim da putujem a biciklo prosto obozavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 212 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan најбољи оглас за посао икада, подршка Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ventura 26 Napisano Octobar 22 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kotor - Lazarevac Motocikl: Honda Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to zanimljivo u pocetku,kao i svaki posao,ako nisi oficir na brodu,relativno,mala zarada. I to se potrosi na izlaske ,pice,itd Preko 25 godina radim na brodovima,18 na kruzerima,pa eto i znam neke stvari.....pozzzz za kolege na brodu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Octobar 25 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo meni zvuči kao posao iz snova...Po Srbiji i po okolnim zemljama organizujem i vodim mtb ture za dž...Za ortake i društvo, okupim i po 50-ak ljudi na vožnjama.Uglavnom offroad ture, mada sam nekad više vozio drum.Prošao Srbiju, Crnu goru, Alpe, Dolomite, Bosnu i gde sve nisam vozio bajs....Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Novembar 4 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno smo popunili za sada, a ja sam malo više stacionaran ovde sada, kada bude opet javiću. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...