PremieRacing 2974 Napisano Jul 23 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Možda, možda, možda neko ima ili zna nekoga ko ima polupane kofere iz naslova. Treba mi samo 'brava' za zatvaranje kofera, dakle ceo mehanizam, ceo sklop, a onda ću lako moju bravicu za moj ključ da prepakujem... ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Jul 23 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da sam na tvom mestu pogledao na njihovom sajtu i onda porucio u Eltec novi deo za kofer . Mozda bi bilo malo skuplje nego polovno ali je em novo em ga dobijes za 2 do 3 nedelje . A mozda i imas srece pa se javi neko ko je sacuvao deo sa kofera .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Jul 23 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo cene , pa ovi nasi oduzmu njihov PDV , dodaju nas i carinu ( Kojim god redosledom da ide ) i eto ga sa garancijom Lid lock for Journey Topcase 40_50_52 - without cylinder.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Jul 23 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Možda, možda, možda neko ima ili zna nekoga ko ima polupane kofere iz naslova. Treba mi samo 'brava' za zatvaranje kofera, dakle ceo mehanizam, ceo sklop, a onda ću lako moju bravicu za moj ključ da prepakujem... ovo: To sam prošle godine kupio u Luisu, pukla plastika, prepakovao sam cilindar, ali beše skupo nešto oko 50e.Smarao se mesec dana sa nekom firmom koja je zvanični uvoznik za Hepco&Becker ali bezuspešno, izgleda da im je to sitna stvar pa sam na kraju uzeo u Luisu, poklopilo se sa putem u Dolomite.Jako je krta plastika i jako tanka, lako puca i to je ahilova tetiva inače jako dobro urađenih kofera.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Jul 23 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da sam na tvom mestu pogledao na njihovom sajtu i onda porucio u Eltec novi deo za kofer . Mozda bi bilo malo skuplje nego polovno ali je em novo em ga dobijes za 2 do 3 nedelje . A mozda i imas srece pa se javi neko ko je sacuvao deo sa kofera .. Nema to pojma, mislim da sam ih zvao jedno 10 puta i na kraju uzeo u Luisu.Jako neozbiljni, loša komunikacija, prebacivali me sa jednog službenika na drugog, kao javiće itd...I na kraju ništa nisu uradili niti se javili.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Jul 23 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto izgleda da zavisi na koga naletis , ja sam uzeo kod njih crash bar , otisao licno nasli ga u katalogu, platio i samo sacekao da me pozovu da preuzmem. Sve bilo super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Jul 23 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Neka proba da poruči preko njih, ako ne uspe, pravac Louis ili neka druga radnja preko.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...