Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Tracer 700 MT-07 Akrapovič 2019.godište 32k+ km

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 165 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC

Up!
'ajmo saborci da prodamo ovo sokoćalo pa da dodamo tih novaca za face&age lifting :)
Treba i GS-a sa Ohlinsom prodati... to tek neće niko da kupi kad vidi da je TTX  ;) 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Kreće lepo vreme... mora da neko traži pristojan ne-kineski motor :) 

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Yamaha Tracer 700 MT-07, 2019. godište, Touring, vozilo prešlo 32394 km, Čačak. Cena 5.999 € - Motori - Polovni Automobili

• Sviđa mi se 2

Ode cena dole :(

ispoliran je i montiran fabrički fen, Akrap je sledeći za poliranje pa ide na nezavistan oglas kao i ostala oprema

Slike pre i posle:

image.thumb.jpeg.b333da457eefff37534696c724954c1c.jpeg

image.thumb.jpeg.bddec09445cf0cd5ed71d8ac27bdce54.jpeg

image.thumb.jpeg.6a2cbe7b30c48f65737cf4b5da7d76fc.jpeg

• Sviđa mi se 1

Od danas može i zamena za maxi skuter do max 5k€ ili do max 400cc (bez kineza, može japan... italija...) :)

Promenio član Dudico

Navali narode :) registrovan još 7 dana... cena i kombinacija opreme po dogovoru :) bolje da ode na točkovima nego na prikolici ;) 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Honda NT1100
koliko ljudi ti je bilo da gleda motor? sta kazu, zasto nece?
To i mene interesuje. Mislim da svako iole ozbiljan bi ga pazario kad bi ga video, probao...

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

• Drug član, 1337 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Moj godinu dana bio u oglasima. Nisam imao ni jedan jedini poziv, ma ni poruka. A bio je negde na sredini cenovno.

Retko neinteresantan model, jbg. Jure svi radije starije devetke nego ovako neku sedmicu.

Meni je to ok, i dalje mi je vrlo primamljiv, i za vožnju samostalno, bez suvozača, sasvim dovoljan. Pa neka ga, neka stoji. :D

A ako se otvore karte, stajaće i meni pored GS-a, kao i kolegi… :D

• Podržavam 1

• I N S T R U K T O R, 1232 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Nisam kupac ali....

da jesam.... voleo bi da znam koja je cena ?

Uvek mi je smetalo kad počnu da kombinuju....sa koferom ovoliko bez auspuha toliko itd...itd....

Kompletiraj motor i kažeš prodajem ovaj motor, evo kako izgleda i šta ide uz njega, postaviš slike motora kako izgleda sa svom tom opremom koja je na njemu i koju prodaješ.

Ja onda mogu da kažem dobro, nudim ti za taj motor neku moju cifru ako može prodao si ga, ako ne može - ideš dalje.

Onda kažeš imao je klizanje, nije salonski primerak i postaviš slike iz kojih teško šta mogu zaključiti.

Nazirem neke ogrebotine na levoj strani ali ne znam u kojoj meri su ta oštećenja.

Bele je boje.

Odmah pomislim da je bio policijski motor u Italiji :) 

Da li je to fabrička-prva boja ili je već naknadno farban ?

itd... itd...

Hoćeš da prodaš nešto, tražiš 5-6-7 hiljada eura, jebiga potrudi se malo.

Nadam se da sam pomogao bar malo i da sam ti dao neke smernice za lakšu prodaju. :) 

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

• Zlaja, 292 postova
  • Motocikl: yamaha xj6

Ja uvek kada sam prodavao davao sam sve uz to  vozilo sto mu pripadai sto sam kupio za njega.

Ako niko ne zove mesec dana , spustim cenu.

Mislim da kupca ne interesuju tuzne price kao zao mi da stoji na kisi , nemam mesta u garazi, greota da stoji itd.

Nije bitno koliko mi mislimo da vredi i kolike su cene u oglasima ako ne ide ,ne ide.

Ja sam gubio po 4-5 hiljada na vozilu posle samo par meseci voznje jer mi nije odgovarao , mogao sam da ga gledam mesecima ali nije mogao da se proda po ceni koliko je mene izasao.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

• Drug član, 1016 postova

U oglasu piše prvi vlasnik, što bi trebalo da znači da ga je prodavac lično kupio u salonu. Ovo za čerupanje se slažem, motor uvek treba da ide sa svom dodatnom opremom, sa sve krpicom za brisanje.

Ovo je relativno slab motor, relativno visoke cene, i zbog toga je verovatno i manje interesantan.

• Sviđa mi se 3

Pre 6 sati, Efendija Skalin je napisao:

koliko ljudi ti je bilo da gleda motor? sta kazu, zasto nece?

Jedan i to u prolazu, vraćao se sa sajma, ne žuri, ima kintu u džepu, naleteće nekom neka frka pa će kupiti... zvalo njih desetak da pita koja je zadnja cena i mogu li da spremim prasad i šatru kad kupe motor da ih ispratim ko najrođenije :) kad se ne dogovorismo za šatru ... onda odustaju... a prase dajem nikakav problem :) i ja volim pečenje :) 

Pre 2 sati, jasminko VIR je napisao:

Bele je boje.

Odmah pomislim da je bio policijski motor u Italiji :) 

Jeste i to se ne krije (imam i italijansku saobraćajnu), napisano u opširnom oglasu koji je kasnije skraćen jer me bukvalno 8 od 10 ljudi zvalo da pita sve što je napisano jer ih...pazi sad... MRZI DA ČITA... kupljen je od lizing kuće sa skoro 17k na satu, a kupljen je ne zato što je nešto pisalo na satu već zato što sve drugo na motoru potvrđuje tu km... je li lupan - ne znam, nisam stekao takav utisak u mojih 16k km vožnje, je li farban - jeste, i to prilično dobro u perla beloj boji koja nimalo nije jednostavna za rad složićemo se, je li serijski broj RM142000.... jeste to je taj namenski tkz. flotna prodaja...itd itd... ništa ne krijem, ujedno imam fotografije većine tih 16k km koje sam prešao a uz to i ima i nekih mojih pisanija na forumu o motoru od kupovine do prodaje...

Što se tiče dodatne opreme, niti ju je fabrika ugradila niti je kupljen sa istom, ja sam je izbunario i kupio, ako neko misli da je to zaslužio da dobije gratis samo zato što se setio da to prokomentariše, to je njegovo pravo, a moje pravo je da moju stvar mogu da nudim i za 20k€ čak i ako na tržištu vredi manje od FZ6 iz 2004 :) 

Naglašavam da pričam o ličnim stavovima, svako ima pravo na svoje mišljenje pa i ja :) i ovde ne tvrdim da sam u pravu već samo iznosim svoje stavove :) 

Pre 2 sati, jasminko VIR je napisao:

Onda kažeš imao je klizanje, nije salonski primerak i postaviš slike iz kojih teško šta mogu zaključiti.

Nazirem neke ogrebotine na levoj strani ali ne znam u kojoj meri su ta oštećenja.

Bravo! nazireš neke ogrebotine a ne da je polomljen, što implicira da je motor u komadu a ne u delovima, ali sujeta ti kaže "nemoj to je klizalo, ko zna šta je sa njim" i 100% si kao kupac u pravu, ja to stvarno i iskreno poštujem, ti mene ne zoveš a ja tebe svakako ne bi ubeđivao ni da si me zvao, već bih ti pokazao motor, i dao da probaš da se uveriš ili razuveriš u svom mišljenju. Posle tog kraha, koji je uredno servisiran, prešao sam nešto između 7 i 8k km, što ima neku svoju težinu razumnom kupcu... a ne mora da znači ništa a i može da znači mnogo. Drugim rečima, ako je potencijalni kupac zainteresovan, svakako ćemo se dogovoriti na njegovu korist, a ako nije, neće ga taj uzeti ni za 5k € ni za 4k €

Pre 2 sati, Jupiter je napisao:

Ovo je relativno slab motor, relativno visoke cene, i zbog toga je verovatno i manje interesantan.

Ne znam da li si vozio ovaj motor ili samo kalkulišeš tehničkim podacima, u svakom slučaju primeni filter na bilo kom sajtu polovnih ili čak i novih vozila sa rasponom snage od 60 do 90 ks, ispod 900cc, mlađi od 2015 godine do 7k€... javi mi koji model si pronašao kao alternativu... Ima ih, nije da nema, ali ja lično neke modele i proizvođače ne bih želeo da imam u vlasništvu.

Te 2022. godine u tom budžetu nisam pronašao alternativu osim Tracer-a 700... jer je Tracer 7 meni bio preskup, van budžeta i nije mi se svideo izgled u odnosu na 700, a od ostalih sport touring-a je slabo šta "budilo oko" ili "emociju" ili su bili stariji od meni prihvatljivog godišta...ili nisu bili ono što sam hteo... Tracer 900 je bezobrazan, MT-07 je samo za grad a Tracer 700 je sve što mali touring motor treba da bude a od elektronike ima ubrizgavanje i ABS... drugim rečima pravi školski motor koji radi sve što treba da radi i to radi odlično...i najlakši je u klasi da ne zaboravimo :) što je za nas patuljke itekako dobra osobina :)

Da ne davim previše,

Hvala svima od srca na savetima i rečima podrške,

i ne zamerite na ovom mom pisaniju, niti opravdavam svoje niti kudim tuđe mišljenje... samo ćaskamo i šerujemo oglas dok ga neki kupac ne vidi i zainteresuje se :) 

Motor će se prodati ili će ostati sinu, meni je svejedno... imam GS-a... a i njega ću da prodajem uskoro dok naiđe neki mlađi sa QS ... a ovaj još ima i kompletno Ohlins TTX ogibljenje... a to se tek neće prodati tako lako osim ako neko ne planira da vozi Navak sa GS-om :) 

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 359 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom DL650

pretpostavljam da ljudi danas-sutra, kada ga budu prodavali, ne zele da se nadju u situaciji da moraju da objasnjavaju sve ovo sto si napisao, te od lizing kuce, ne zna se je l' se padalo, te farban u startu, te sluzbeni/policijski sa tim VINom, te imao klizanje itd

pa samim time gledaju da dobiju po cijeni koja je toliko povoljna da pri eventualnoj prodaji nemaju sta sa izgube. 

ali, evo vidis, pumpamo ti oglas, sad ima da ode, kad ce ako nece sad 😉

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 10255 postova
  • Motocikl: ---Honda---

... mozda je moja logika pogresna ali u svakom slucaju bolja kupovina od kineske imitacije motocikla!

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 331 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Moj savet bi bio da "Po dogovoru" obrišeš i da napišeš cenu motora sa svom opremom.

Mene lično baš te stvari odbijaju. Kada vidim motor po ceni od 5.000e, a onda u tekstu pročitam da je to što je na fotografijama ipak 6.500e, zatvorim i idem dalje.

Evo predlog teksta:

Ključne karakteristike:

• Registrovan do 26.06.2025. godine;
  • Poslednji redovan servis urađen u julu mesecu 2024. godine;
  • Gume montirane u septembru 2023. godine, na 50% su;
  • Motor garažiran, na štenderima;
  • Prvi sam vlasnik u Srbiji i za to vreme sam prešao 16k kilometara;
  • Kilometraža je prava;

Dodatna oprema:

• Bočni koferi u boji motora sa nosačima;
  • Shad SH48 top case sa Shad nosačem kofera;
  • Givi povišeni vizir;
  • Zaštita hladnjaka;
  • Produženi zadnji blatobran;
  • Podmazivač lanca;
  • Podizači guvernala;
  • Crash bar;
  • Akrapovič auspuh (posedujem i fabrički);

Motor redovno i uredno održavan.

Od neophodnih ulaganja naveo bih predstojeći servis i registraciju, a kao manu estetske ogrebotine od klizanja koje sam imao pre oko 8k kilometara (ogrebotine vidljive na fotografijama).

Motor je ceo, ispravan i tačan, sa proverenim i pouzdanim agregatom. Uz redovna održavanja spreman na put oko sveta.

Izražena cena je sa kompletnom opremom. Najradije bih prodao u kompletu, ali ne isključujem opciju i prodaje motora bez dodatne opreme.

Jako sam dobro upoznat sa motorom. Za dodatne informacije zamolio bih da me pozovete.

Prodajem ga, jer sam kupio drugi motor.

Eventualno bih dodao u ključnim karakteristikama nešto detalja o lancu, pločicama, antifrizu, kočionoj tečnosti (ukoliko su menjani, i kada).

Nije mi želja da pametujem, ili imam neke namere uvredljive prirode, već pokušavam da pomognem 🙂

Često sam sa svojim oglasima išao od romana do previše kratkih, pa napravih model koji je nekako prost a sveobuhvatan (barem se meni tako čini).

• Sviđa mi se 13
  • Hvala 1
  • Podržavam 4

• Drug član, 1016 postova
3 hours ago, Luka9905 said:

Moj savet bi bio da "Po dogovoru" obrišeš i da napišeš cenu motora sa svom opremom.

Mene lično baš te stvari odbijaju. Kada vidim motor po ceni od 5.000e, a onda u tekstu pročitam da je to što je na fotografijama ipak 6.500e, zatvorim i idem dalje.

Evo predlog teksta:

Ključne karakteristike:

• Registrovan do 26.06.2025. godine;
  • Poslednji redovan servis urađen u julu mesecu 2024. godine;
  • Gume montirane u septembru 2023. godine, na 50% su;
  • Motor garažiran, na štenderima;
  • Prvi sam vlasnik u Srbiji i za to vreme sam prešao 16k kilometara;
  • Kilometraža je prava;

Dodatna oprema:

• Bočni koferi u boji motora sa nosačima;
  • Shad SH48 top case sa Shad nosačem kofera;
  • Givi povišeni vizir;
  • Zaštita hladnjaka;
  • Produženi zadnji blatobran;
  • Podmazivač lanca;
  • Podizači guvernala;
  • Crash bar;
  • Akrapovič auspuh (posedujem i fabrički);

Motor redovno i uredno održavan.

Od neophodnih ulaganja naveo bih predstojeći servis i registraciju, a kao manu estetske ogrebotine od klizanja koje sam imao pre oko 8k kilometara (ogrebotine vidljive na fotografijama).

Motor je ceo, ispravan i tačan, sa proverenim i pouzdanim agregatom. Uz redovna održavanja spreman na put oko sveta.

Izražena cena je sa kompletnom opremom. Najradije bih prodao u kompletu, ali ne isključujem opciju i prodaje motora bez dodatne opreme.

Jako sam dobro upoznat sa motorom. Za dodatne informacije zamolio bih da me pozovete.

Prodajem ga, jer sam kupio drugi motor.

Eventualno bih dodao u ključnim karakteristikama nešto detalja o lancu, pločicama, antifrizu, kočionoj tečnosti (ukoliko su menjani, i kada).

Nije mi želja da pametujem, ili imam neke namere uvredljive prirode, već pokušavam da pomognem 🙂

Često sam sa svojim oglasima išao od romana do previše kratkih, pa napravih model koji je nekako prost a sveobuhvatan (barem se meni tako čini).

Ovo da mu naplatiš. Kilo pečenja, bar.

• Haha 1
  • Podržavam 1

Otišla Trejsi danas 🥲

Prvi ozbiljan kupac koji je došao i seo na motor je uzeo sve iz ponude, provozali smo se do Ovčar Banje i nazad i to je bilo to... kaže ide kao po šinama... i krivina i kočenje i... nema primedbi... dogovor u dve reči, našli se na pola ponude i potražnje, svi zadovoljni... a samo ja usamljen, ipak je to bila samo moja devojčica a sad više nije 😢

Skontao sam večeras bolnu istinu da sam je držao na oglasima a nekako se molio da se ne proda...baš mi je teško pao rastanak... toliko da ni dupe na sedište nisam poslednji put stavio...ni ruku joj nisam pružio...ni litar goriva od 100 oktana u rezervoar nasuo...

Kolegi želim da je služi i bolje i duže nego mene a da su mu putevi uvek čisti, prohodni i sigurni :yamaha:

Svim ostalim kolegama zahvalan na podršci, savetima i naravno na pumpanju oglasa :) 

Sledeće, pored ove opreme koja je u ponudi, ide GS... ove novce sada treba investirati u mlađe naraštaje bavarskog proizvoda ;) 

• Sviđa mi se 15

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja