lord_oblivion 1390 Napisano Februar 4, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pomogne nekome da ne mora da kupuje fabricke. E, sad pitanje - ko zna kakva je ovo plastika i da li ima da se kupi kod nas u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan naznam koja je ovo plastika ali je sistem za savijanje dobar mada drvo zahteva malo duzu obradu . i ja sam razmisljao o ovako necemu da radim jer tu je ustvari najskuplji deo aluminijumsli drzaci . po meni najbolje je iskoristiti ono sto sam i ja planirao a to neki plasticni deo maske od kros motora jer ta plastika je dosta savitljiva i tesko puca , mada mislim da ce nju biti tesko nabaciti na kalup jer vec ima svoj neki oblik. imam jedan rep od kroserice u dvoristu pa kad otopli i stigne mi motor za uzimanje mera nesto cu pokusati makar i ne uspelo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Xaxa, ideja sa klincima je najjacha! Mozhe i da se radi sa poliester smolom, ima je swuda, a ako wec prawish kalup bacish preko odwajach i samo nabacish smolu preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...