drager95 16 Napisano Jul 11 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan STRAVIČAN UDES NA VIDIKOVCU: Krv na kolovozu, policija obezbeđuje mesto nesreće! Sudarila se dva motora i automobil! (FOTO) WWW.REPUBLIKA.RS Udes - Saobraćaj je otežan zbog toga što se udes desio na raskrsnici Jel zna neko nesto više šta se dogodilo? Koliko vidim skuter i MT su u pitanju.. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 194 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Molim se da nije za crnu hroniku... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8511 Napisano Jul 11 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto i nadam se,malo pre sam prosao, deluje da je Golf oduzeo prvenstva skuteru (dostavljacu) i traceru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6080 Napisano Jul 11 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan "Izvini,nisam te video" ,pa jebote ne jednog,nego dva motora ne vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2118 Napisano Jul 11 Drug član, 790 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Дај Боже да све буде у реду са њима… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8511 Napisano Jul 11 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko ne zna nista.. Bas sam se smorio, navodno je jedan od ucesnika prevezen u urgentni bez svesti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Jul 11 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da niko ne zna nista.. Bas sam se smorio, navodno je jedan od ucesnika prevezen u urgentni bez svesti.. Koliko sam pročitao na mojbeograd u komentarima živi su Presekla im je žena put skrenula levo ka naseljuSent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Jul 11 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Objava na mojbeogradSent from my SM-A525F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7193 Napisano Jul 12 Drug član, 3001 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, drager95 said: STRAVIČAN UDES NA VIDIKOVCU: Krv na kolovozu, policija obezbeđuje mesto nesreće! Sudarila se dva motora i automobil! (FOTO) WWW.REPUBLIKA.RS Udes - Saobraćaj je otežan zbog toga što se udes desio na raskrsnici Jel zna neko nesto više šta se dogodilo? Koliko vidim skuter i MT su u pitanju.. Sent from my SM-A525F using Tapatalk Prvo, sad bi sebe tukao što sam kliknu na ovaj sajt i ovo govno, na skandalizam i šta pišu, krvavi beton i ostalo. Nemojte kačiti linkove sa takvih sajtova, nemojte podržavati njihov rad i takvu vrstu "novinara".. Nadam se da će se kolega izvući.. 6 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dreamzz 87 Napisano Jul 12 U prolazu, 14 postova Lokacija: NP Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan "a krv je na sve strane".. "nezgoda u kojoj su se sudarila dva motora i automobil"... Jebote, ovi novinari kao da se slade kad se nešto ovako desi... Kao da ovi ljudi nisu ljudi nego vanzemaljci. Ne, dotična je uletela i bez imalo razmišljanja pokušala da ubije dva čoveka. Ja bih ovakvim govnima sudio za pokušaj ubistva. Dokle god se provlače kao da su kokošku zgazili, ovo će da se dešava. Neverovatno koliko malo ljudi uvažavaju motocikliste, kao to su dva točka, lako će da me izbegnu. Molim Boga da se dečko izbori i preživi.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2524 Napisano Jul 12 Drug član, 1606 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu bi trebalo premestiti u rubriku motoristi na drumu. Dobio sam par informacija od ljudi koji su bliski kolegi. Žena koja je vozila automobil je navodno ušla u suprotan smer i pokupila kolegu. U pitanju je Lapadatović Zoran, u komi je i ima prelome. Potrebni su dobrovoljni davaoci krvi, ko je u mogućnosti, javiti se u zavod za transfuziju Sveti Sava, nije bitna krvna grupa. Naglasiti da je za Lapadatović Zorana, šok A Urgnentni Centar. 1 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ostojicdragomir 0 Napisano Jul 19 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, Lapa je preminuo. Pokoj mu duši 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Jul 19 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/p/C9mpQ0EMOgY/?igsh=MWtkZW1hZ24wOGd4ZQ== Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...