Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Jul 10, 2024 (promenjeno) Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Iskrsle su neke stvari i mora na prodaju. Kod mene je od jesenas, do sad sam na njemu prešao oko 7500km, vozi se svakodnevno i vikend turing ture. Na motoru je odma zimus urađen veliki servis (štelovanje ventila, čišćenje throttle body-ja, dizni), zamenjene svećice (denso iridium), OE Kawasaki filter vazduha, sajla kvačila OE Kawasaki (i još jedna nova neotpakovana u rezervi), zamenjen antifriz, normalno mali servis je rađen 2 puta (servis radim na 4000km). Zamenjeno je sve potrošno - nove gume Metzeler Tourance Next, nove pločice semi-sinter komplet, nov lanac i lančanici, novi ležajevi i semerinzi točkova, nov akumulator, prednji produžetak blatobrana, zadnji podrep, povišeni vizir, polazivač stepena prenosa, grejači ručica, neopren štitnici prednjih vila. Sa motora skidam samo svoj Scottoiler i ploču za kofer, nosač kofera ide uz motor, dva originalna ključa i ulje i filteri koje sam spremio za naredni servis (prethodni urađen pre oko 2200km). Motor ima ogrebotinu na desnom štitniku ruke i na bočnoj desnoj plastici, vidi slike, nije padano, nije lomljen i farban, možemo skidati plastike da proverite. Za sve detaljnije, tu sam. Andrej, 069/3232-555 4200e Promenio Jul 10, 2024 član Andrej_Hotstepper 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Jul 10, 2024 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? Prelep motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Jul 10, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Zarkela said: Koja je cena? Prelep motor Ispravio. Hvala. 4200e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Jul 11, 2024 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Raj za kupce, trenutno ih na oglasima na forumu 3,4,5 na prodaju, svi dobri. Žuti i zeleni meni najlepši, vesele boje za veseo motor. Moj crni previše ozbiljno deluje, pa mi i nije nesto Sretnu prodaju zelim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano Jul 11, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Šta li će sad kupiti!!!!? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Jul 11, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan NFS i ja patimo od iste bolesti 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano Jul 11, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi nije loša ta bolest!! Samo ako imaš viška kaptala,što bi rekli i "tata bi sine". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Jul 11, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve bi dusa da proba! Od januara sam samo na motore za registracije i poreze dao 1000e, u svaki sam bar po 1000 ulozio... Za sada moram da cutim i iz prikrajka merkam sta cu dalje.... .... i samo bum! Dodje ona sa posla, drugi motor na terasi, cutimo oboje, ignorisemo cinjenicu da je mesto crnog tu sada crveni motor, druge marke i kubikaze... 3 1 13 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7376 Napisano Jul 11, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, N.F.S. said: Sve bi dusa da proba! Od januara sam samo na motore za registracije i poreze dao 1000e, u svaki sam bar po 1000 ulozio... Za sada moram da cutim i iz prikrajka merkam sta cu dalje.... .... i samo bum! Dodje ona sa posla, drugi motor na terasi, cutimo oboje, ignorisemo cinjenicu da je mesto crnog tu sada crveni motor, druge marke i kubikaze... ... A... Pa ti si još uvek u braku... 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano Jul 11, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad uzeo novi, i da je najgori na svijetu ja ga hvalim, mislim pred ženom, mislim da bi me otrovala da spomenem da bih ga hipotetički zamjenio! Mada ne želim,zadovoljan sam!! Mislim da je jedno četiri motora u garaži neka optimalna mjera, u savršenom svijetu!! 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Jul 11, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da ti ne offujem oglas, srecu sam imao da voli motore koliko i ja!Cesto podrzava moje zamisli i ako ih ne odobrava samo zato sto me to sretnim cini. Sve to ja vidim, ne mora mi nista reci.... Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 11, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, N.F.S. je napisao: Sve bi dusa da proba! Od januara sam samo na motore za registracije i poreze dao 1000e, u svaki sam bar po 1000 ulozio... Za sada moram da cutim i iz prikrajka merkam sta cu dalje.... .... i samo bum! Dodje ona sa posla, drugi motor na terasi, cutimo oboje, ignorisemo cinjenicu da je mesto crnog tu sada crveni motor, druge marke i kubikaze... Kaze moja meni neki dan: "Sto ne kupis jos jedan motor da imas po cemu sarafiti?". Samo sam pitao kolika je steta na autu... 3 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Jul 11, 2024 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Provozao...ludilo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...