shomysss 7 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Konacno mi je doputovao motor(sve pohvale za AKS kurir),ali ja nista ne znam o njemu !Blago receno je u ocajnom stanju po pitanju izgleda koji govori da uopste nije odrzavan >!Lanac zardjao,na celom motoru pustio koroziju na 1000 mesta tako da mi predstoji mukotrpan rad :o!tako da mi trebaju saveti bukvalno po pitanju svega:Koje ulje sipati,i gde???Kako ocistiti rezervoar?Da li menjati lanac ili ga necime oziveti???To je za pocetak ;D ;D..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iz licnog iskustva znam da lanac treba promeniti kada jednom zardja. Ko zna koliko dugo je motor stajao i rdjao.Meni je zardjali lanac iskrivio prednji lanchanik. Znaci MENJAJ, i onda makar znas na cemu si i da te tu nece izneveriti. Sto se motora tice tu preostaje samo jedno : Rasklapanje na delove i otklanjanje rdje.Pripremi zivce jer ce ovo bas duuugo duuugo da potraje. Ali na kraju se sve isplati. Pocni od dole gde je rdja najgora i lagano napreduj ka gornjem delu motora. Usput skini auspuh i pregledaj lonac.Ocisti od rdje i odnesi kod majstora da zakrpi rupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6319 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A pre toga, skini manuel za njega. Bice ti lakse. Srecno, znam sta te ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao nigde da nadjem manual za njega ??? ???!Listao sam stranice po forumu gde su postavljali manuale ali bas za njega nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao nigde da nadjem manual za njega ??? ???!Listao sam stranice po forumu gde su postavljali manuale ali bas za njega nema Kakoa bre nema?Ja ti nashao : http://ursa.irk.ru/manual/ Trazi Honda CMX 250 ......jer je service manual za 125 i 250 isti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno spasio si me :) !!!!Ma u haosu sam imam 1000 stvari jurim neke srafove (inbuse) posto su mi ovi otisli nema ih...,onda srafovi na samom motoru...,pa zazor na ventilima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Februar 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A pre toga, skini manuel za njega. Bice ti lakse. Srecno, znam sta te ceka Mišo, pravilno se kaže Emanuel ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi neke slike Honde u kakvom je stanju sada, mozda neko ima dobar savet kako da se izboris sa odredjenim problemima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Hocu danas !Koje ulje sipati u motor?????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu danas !Koje ulje sipati u motor?????????????? Verovatno pise u uputstvu, medjutim ovde vazi staro pravilo : "Koliko para toliko muzike" Najbolja su full sinteticka ulja, ali su ona i najskuplja. E sad koja su bolja to zavisi iskljucivo od mashine, mada ja vishe koristim sinteticko i znam da sam miran. Za nashe uslove najbolja viskoznost ulja je 10W40, jer sigurno neces voziti na -20 C. Mada moze i 10W50 s obzirom da imas samo vazdushno hladjenje na motoru. Ja koristim sinteticko Castrol R4.Jeste da je ovo za visoko turazne mashine, ali nece skoditi motoru ako se okupa u zlatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno!Tu mi je mass company pa cu videti neko sinteticko motul....Jos samo da provalim koliko staje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Februar 5, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa, sipas dok ne procuri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj opet uputstvo. Kod Viraga 125 recimo je 1.8L kada se i filter menja a inace se sipa 1.6L. Samo nemoj preterati sa uljem, jer ce ti inace vishak prilikom rada motora visak isparavati u karburator, pa cak i u vazdushni filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ulje sutra pada menjanje .....Jos samo da provalim gde je filter i gde se sipa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ulje sutra pada menjanje .....Jos samo da provalim gde je filter i gde se sipa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Honda rebel nema filter za ulje ali doduse ima neku mrezicu koja otklanja potencijalne cvrste cestice: http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycles/honda-motorcycle-cmx250c-c2-rebel-rebel-c2-ed-2001/o/m2148 Znaci tu si opusten;) Natoci 1.6L ulja i to je to....osim ako bas neces i tu mrezicu da menjas , ali onda je porebno dodatno rastavljanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva mrezica ;D ;D!A sipam gore gde je merac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja13 0 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi kaze gde se gleda na rebelu koliko ima goriva i koliki pritisak treba da bude u gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 16, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam tako nesto u garazi radim oko nje , mozda mogu pomoci oko neceg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Februar 16, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima centrifigalni ili tako nesto na radilici sa desne strane motora ispod dekle // Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja13 0 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan cemu sluzi ona zuta lampica ispod kilometraze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan cemu sluzi ona zuta lampica ispod kilometraze? Ta lampica se pali kada ti je "ćopava" (side stand) spustena, Rebelka nema pokazivac nivoa goriva ni lampicu za rezervu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...