Djordje71 0 Napisano Jun 29, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, ove godine trebam da polazem za a1 kategoriju i zanima me par stvari. Da li se isplati uzimati dvotaktni motor poput aprilie rs125 i cagive mito. I kakva je honda varadero svidja mi se izgled i visok je motor sto bi mi odgovaralo jer sam i ja poprilično visok(187cm). Hvala na svim odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1421 Napisano Jun 29, 2024 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Rs125 Mito i NSR svojevremeno dečački san i želja. Dobre mašinice, ali generalno kidane i loše održavane. Vozio sam nsr JC20 nekih 3 godine, po meni extra motor. Varadero za preporuku, i verovatnije da če se naći dobar primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...