Jump to content

Moto Zajednica

Peda R9

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova
Pre 2 sati, cezarpa je napisao:

Blokade su obicno na CDI.Kod kineza ranije je uglavnom bila ljubicasta.Ima li prsten na variomatu napred?

Peda nije čist Kinez vec su kinezi kupili italijanski Moto Morini, sto je isto sa Gilerom, MV Avgustom, Cagivom... I da radi se u Italiji...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2412 postova
  • Motocikl: Benelli

Zato sam i rasprodao iz te klase.jajce i onako jadne masine.Ranije smo budzili APN,Piaggio Free je vec stigao bez blokada,Agiliti smo skidali blokadu.Sve to da koliko toliko drzi korak po gradu za sitne poslice.

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Peda R9
On 11.9.2024. at 22:11, Stefan Petrovic 1988 je napisao:

Imas tu 8 kljuc skinel lim i ispod je zica odkaci je i to je to.... 

20240911_174742.jpg.1f3b8361a375dedd6b31fc14911f9a4e_edit_82905672200196.jpg

Upravo skinuo sa mog. Dostigao 68km/h mada iskreno trebalo mu je vremena da dostigne tu brzinu.

Naravno hvala puno! I ja se ubio tražeći blokadu dok nisam video ovu fotku. :)

• U prolazu, 7 postova
On 11.9.2024. at 22:11, Stefan Petrovic 1988 je napisao:

Imas tu 8 kljuc skinel lim i ispod je zica odkaci je i to je to.... 

20240911_174742.jpg.1f3b8361a375dedd6b31fc14911f9a4e_edit_82905672200196.jpg

Upravo skinuo sa mog. Dostigao 68km/h mada iskreno trebalo mu je vremena da dostigne tu brzinu.

Naravno hvala puno! I ja se ubio tražeći blokadu dok nisam video ovu fotku. :)

• U prolazu, 7 postova

Generalno moja lična iskustva sa R9 su sasvim OK. Prešao sam 4200 km od avgusta 2024, godine do sada (sada mart 2025. :) ) bez ikakvih kvarova. Jedini problem koji sam imao je taj da posle dužeg ne voženja, (2 nedelje i više), neće odmah da upali već treba verglati do besvesti! Ja pronašao caku da skinem crevo koje ide sa pumpe do karburatora i ubrizgam dva šprica (inekcije :) ) goriva, onda upali posle par verglanja. Koji je to konkretno problem ne znam i zašto se dešava, a ne znaju ni u servisu! Inače garancija vam ne važi posle pređenih 5000 km bez obzira na ono "2 godine"! Konkretno ja ću verovatno u 9. mesecu od kupovine da ispunim taj bonus od 5000 i nakon toga nema više garancije!
Inače motor je sasvim ok. Pre par dana sam u jednoj vožnji prešao 115 km bez ikakvih problema.

Jeste "kinez" ali za tu cenu od 1450 €  je OK. 

• U prolazu, 7 postova
On 27.3.2025. at 9:36, nihil.enochian je napisao:

I mene zanimaju iskustva za R9. Dvoumim se izmedju R9 i ET. 

R9 je lepši po mom mišljenju :) 

• Ne silazi, 4022 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Ako je vozilo kupljeno legalno, uz izdat račun, garancija je 2 godine. Taki je zakon. A prodavac može da priča šta god.

• Drug član, 1596 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Ako je vozilo kupljeno legalno, uz izdat račun, garancija je 2 godine. Taki je zakon. A prodavac može da priča šta god.
To je saobraznost, garancija je nešto drugo, u kafani sam na ne znam kom pivu, ne mogu sad o tome :-)

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• U prolazu, 12 postova
Pre 3 sati, Pajki je napisao:

R9 je lepši po mom mišljenju :) 

Meni je pa lepši ET. Kod R9 mi se ne sviđa onaj displej koji kao da je samo zalepljen za skuter, i ne sviđa mi se što se baš dosta vide oni djavoli sa leve i desne strane sa uljem na upravljacu. ET mi se sviđa u crnoj boji, dok je R9 u crnoj boji sa onim kao karbon dezenom po meni katastrofa. Siv mi je onako... Kredit je prošao, u ponedeljak idem, pa ću definitivno da vidim koji. E da, da li se na ta dva modela uopšte menjaju sijalice u farovima ili se menja ceo far. I kakva je situacija sa ostalom signalizacijom?

@pajki: vidim da si iz Niša. Jel si uzeo u MiG? Ja sam iz Zaječara, u Niš sam u ponedeljak.

Promenio član nihil.enochian

• U prolazu, 7 postova
On 28.3.2025. at 23:50, nihil.enochian je napisao:

Meni je pa lepši ET. Kod R9 mi se ne sviđa onaj displej koji kao da je samo zalepljen za skuter, i ne sviđa mi se što se baš dosta vide oni djavoli sa leve i desne strane sa uljem na upravljacu. ET mi se sviđa u crnoj boji, dok je R9 u crnoj boji sa onim kao karbon dezenom po meni katastrofa. Siv mi je onako... Kredit je prošao, u ponedeljak idem, pa ću definitivno da vidim koji. E da, da li se na ta dva modela uopšte menjaju sijalice u farovima ili se menja ceo far. I kakva je situacija sa ostalom signalizacijom?

@pajki: vidim da si iz Niša. Jel si uzeo u MiG? Ja sam iz Zaječara, u Niš sam u ponedeljak.

Da, u MiG-u sam uzeo. Ako želiš možemo se videti sutra pa da ga probaš pre nego se odlučiš za kupovinu.

Promenio član Pajki

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja