Stefan Petrovic 1988 9 Napisano Septembar 11, 2024 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zeza stvarno tu ima plava zica koja ide na u deklu .... E sad dal ide na variomat dal ide pozadi na kvacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11526 Napisano Septembar 11, 2024 Ne silazi, 2412 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Blokade su obicno na CDI.Kod kineza ranije je uglavnom bila ljubicasta.Ima li prsten na variomatu napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Locoboy 1 Napisano Septembar 11, 2024 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, cezarpa je napisao: Zezas?A? Očekujem neku uplatu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Locoboy 1 Napisano Septembar 11, 2024 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: Blokade su obicno na CDI.Kod kineza ranije je uglavnom bila ljubicasta.Ima li prsten na variomatu napred? Peda nije čist Kinez vec su kinezi kupili italijanski Moto Morini, sto je isto sa Gilerom, MV Avgustom, Cagivom... I da radi se u Italiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5398 Napisano Septembar 11, 2024 Ne silazi, 4022 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I onda je mrmot zamotao čokoladu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11526 Napisano Septembar 11, 2024 Ne silazi, 2412 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Original kinez,cist da cistiji ne moze biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar1985 0 Napisano Septembar 11, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Stefan Petrovic 1988 je napisao: Slikaj mi dole deklu motora ja cu da ti obelezim ispod kojeg lima je zica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 9 Napisano Septembar 11, 2024 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas tu 8 kljuc skinel lim i ispod je zica odkaci je i to je to.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar1985 0 Napisano Septembar 11, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Stefan Petrovic 1988 je napisao: Slikaj mi dole deklu motora ja cu da ti obelezim ispod kojeg lima je zica Hvala ti,sutra skidam pa javljam.Možemo na crtu negde u Nišu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar1985 0 Napisano Septembar 14, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stefane nisam znao da je ovoliko prosto,hvala ti puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11526 Napisano Septembar 14, 2024 Ne silazi, 2412 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jel mere brzinu na tehnickom pregledu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15753 Napisano Septembar 14, 2024 moto merkat °°, 4984 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpa da samo si zicicu capnuo kada si izasao obzirom da se meri samo na tehickom ko ce to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11526 Napisano Septembar 14, 2024 Ne silazi, 2412 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i rasprodao iz te klase.jajce i onako jadne masine.Ranije smo budzili APN,Piaggio Free je vec stigao bez blokada,Agiliti smo skidali blokadu.Sve to da koliko toliko drzi korak po gradu za sitne poslice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajki 0 Napisano Januar 23 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.9.2024. at 22:11, Stefan Petrovic 1988 je napisao: Imas tu 8 kljuc skinel lim i ispod je zica odkaci je i to je to.... Upravo skinuo sa mog. Dostigao 68km/h mada iskreno trebalo mu je vremena da dostigne tu brzinu. Naravno hvala puno! I ja se ubio tražeći blokadu dok nisam video ovu fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajki 0 Napisano Januar 23 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.9.2024. at 22:11, Stefan Petrovic 1988 je napisao: Imas tu 8 kljuc skinel lim i ispod je zica odkaci je i to je to.... Upravo skinuo sa mog. Dostigao 68km/h mada iskreno trebalo mu je vremena da dostigne tu brzinu. Naravno hvala puno! I ja se ubio tražeći blokadu dok nisam video ovu fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran037 1 Napisano Februar 9 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Kakva su Vam iskustva sa R9? Koliko ste presli km? Ima li nekih mana, kvarova? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nihil.enochian 5 Napisano Četvrtak u 08:36 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanimaju iskustva za R9. Dvoumim se izmedju R9 i ET. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajki 0 Napisano Petak u 19:46 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno moja lična iskustva sa R9 su sasvim OK. Prešao sam 4200 km od avgusta 2024, godine do sada (sada mart 2025. ) bez ikakvih kvarova. Jedini problem koji sam imao je taj da posle dužeg ne voženja, (2 nedelje i više), neće odmah da upali već treba verglati do besvesti! Ja pronašao caku da skinem crevo koje ide sa pumpe do karburatora i ubrizgam dva šprica (inekcije ) goriva, onda upali posle par verglanja. Koji je to konkretno problem ne znam i zašto se dešava, a ne znaju ni u servisu! Inače garancija vam ne važi posle pređenih 5000 km bez obzira na ono "2 godine"! Konkretno ja ću verovatno u 9. mesecu od kupovine da ispunim taj bonus od 5000 i nakon toga nema više garancije! Inače motor je sasvim ok. Pre par dana sam u jednoj vožnji prešao 115 km bez ikakvih problema. Jeste "kinez" ali za tu cenu od 1450 € je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajki 0 Napisano Petak u 19:48 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.3.2025. at 9:36, nihil.enochian je napisao: I mene zanimaju iskustva za R9. Dvoumim se izmedju R9 i ET. R9 je lepši po mom mišljenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajki 0 Napisano Petak u 19:50 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko upućen da li na R9 postoji sem ove elektronske blokade i MEHANIČKA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5398 Napisano Petak u 20:00 Ne silazi, 4022 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vozilo kupljeno legalno, uz izdat račun, garancija je 2 godine. Taki je zakon. A prodavac može da priča šta god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3116 Napisano Petak u 21:45 Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vozilo kupljeno legalno, uz izdat račun, garancija je 2 godine. Taki je zakon. A prodavac može da priča šta god.To je saobraznost, garancija je nešto drugo, u kafani sam na ne znam kom pivu, ne mogu sad o tome :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nihil.enochian 5 Napisano Petak u 22:50 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pajki je napisao: R9 je lepši po mom mišljenju Meni je pa lepši ET. Kod R9 mi se ne sviđa onaj displej koji kao da je samo zalepljen za skuter, i ne sviđa mi se što se baš dosta vide oni djavoli sa leve i desne strane sa uljem na upravljacu. ET mi se sviđa u crnoj boji, dok je R9 u crnoj boji sa onim kao karbon dezenom po meni katastrofa. Siv mi je onako... Kredit je prošao, u ponedeljak idem, pa ću definitivno da vidim koji. E da, da li se na ta dva modela uopšte menjaju sijalice u farovima ili se menja ceo far. I kakva je situacija sa ostalom signalizacijom? @pajki: vidim da si iz Niša. Jel si uzeo u MiG? Ja sam iz Zaječara, u Niš sam u ponedeljak. Promenio Petak u 22:52 član nihil.enochian Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazar.mirkovic.23 0 Napisano Subota u 09:01 U prolazu, 1 post Lokacija: Niš Motocikl: Peda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko zna da li na ovu pedu ide ac ili dc CDI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajki 0 Napisano Nedelja u 17:11 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda R9 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.3.2025. at 23:50, nihil.enochian je napisao: Meni je pa lepši ET. Kod R9 mi se ne sviđa onaj displej koji kao da je samo zalepljen za skuter, i ne sviđa mi se što se baš dosta vide oni djavoli sa leve i desne strane sa uljem na upravljacu. ET mi se sviđa u crnoj boji, dok je R9 u crnoj boji sa onim kao karbon dezenom po meni katastrofa. Siv mi je onako... Kredit je prošao, u ponedeljak idem, pa ću definitivno da vidim koji. E da, da li se na ta dva modela uopšte menjaju sijalice u farovima ili se menja ceo far. I kakva je situacija sa ostalom signalizacijom? @pajki: vidim da si iz Niša. Jel si uzeo u MiG? Ja sam iz Zaječara, u Niš sam u ponedeljak. Da, u MiG-u sam uzeo. Ako želiš možemo se videti sutra pa da ga probaš pre nego se odlučiš za kupovinu. Promenio Nedelja u 17:16 član Pajki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...