nemanja2468 146 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem svoj motor, brat od strica prodaje Tracera pa mi je to razlog prodaje, ako ga prodam na vreme da uzmem njegov prodam ako ne ostaje kod mene i teramo dalje. Odrzavao sam ga stvarno domacinski, dosta dodatne opreme ima i voleo bih da ga uzme neko sa foruma. Cena je 4300 ali za forumase moze neki popust naravno i mislim da je ok kada pogledate sta je sve uradjeno na motoru. Moj broj je 0642935749 Nemanja. http://www.polovniautomobili.com/motori/24167007/kawasaki-versys-650 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Jun 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Lep i detaljan oglas na PA, svaka čast. Prilično emotivan rastanak od ljubimca, ali Tracer 9 je Tracer 9 Srećna prodaja i kupovina. Promenio Jun 25 član MrD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Znas kako, odrzavam vozila poprilicno dobro, volim da mi u svakom trenutku bude spreman i auto i motor za put oko sveta i iskreno jeste mi malo zao sto ga prodajem, ne bih sigurno jos ovu sezonu razmisljao o tome da mi nije iskocio ovaj tracer, znam i prvog vlasnika, kupljen ovde i svi servisi radjeni po ps-u i zao mi da propustim takvu priliku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za šta se menja Tracer 9? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Sveti Atila said: Za šta se menja Tracer 9? BMW S 1000 XR 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Jun 27 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Nakon Tracer 9 nema mnogo opcija za unapređenje u ovoj klasi. Ovo mi deluje kao logičan napredak, za one koji imeju da iskoriste mogućnosti mašine. Mada košta. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi jos malo pa nestalo. Ako je skupo napravicemo neki popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jul 1 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 4100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Povlaci se iz prodaje, ostaje kod mene i dalje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1685 Napisano Jul 20 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, nemanja2468 je napisao: Povlaci se iz prodaje, ostaje kod mene i dalje. Bravo, i meni malo fali da odustanem od prodaje. Držim ga na oglasu reda radi, da ispostujem razlog zbog kog sam ga i postavio. Prodajem, a molim Boga da ga ne prodam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Jul 20 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor jedino menjam za Tigra 1050 (ili versys 1000), toliko je zabavan i zahvalan da pojma nemam cime bih ga zamenio! Kako mi je do sada ispod radara bio.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je voznja na versysu, mene samo zeza vetar, nikako vizir da uklopim. Pricao sam sa Ivanom jos pre dve godine i moze da napravi ali moram da odem licno i da odradimo par proba ali nikako da se ukopim da odem motorom do Bg-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1685 Napisano Jul 20 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj motor bas ima ogroman vizir, teško da ista od toga može bolje. Jedino sam da se poigras sa uglom pod kojim stoji jer i to dosta utiče na kovitlanja vauduha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...