Biker Boy 2744 Napisano Jun 21, 2024 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam video da i CF moto od skoro daje akciju vozi odmah bez učešća, plaćaj kasnije na rate, mislim da je to stvarno pristupačno ko zeli da predje na 2 točka a nije mogao da se sastavi za učešće. Delta Motors isto ima akciju za motocikle Bmw, KTM odvezi motor bez učešća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4973 Napisano Jun 21, 2024 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne možeš da se sastaviš za učešće, ne treba da voziš motor, a pogotovo ne novi 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4956 Napisano Jun 22, 2024 (promenjeno) Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A kako god kome odgovara, sam nek proceni. Sve usvemu, reklo bi se da se novi kinezi fino kod nas idu. A prodavci su našli računicu - ponudiće razne varijante za što lakšu prodaju, a posle sačekaju na servisu. Garancija i tako to. Tu se najviše zarađuje - zamena ulja, filtera i trt mrt - i do 150 evrića. Lepo! Promenio Jun 22, 2024 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Jun 22, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Skyrunner said: Ako ne možeš da se sastaviš za učešće, ne treba da voziš motor, a pogotovo ne novi Vrhunska mudrost nema šta... "Bez učešća" ali pogledaj posle kakav je to kredit. Sve je to posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 22, 2024 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako to što želim kupiti ne mogu platiti duplo a da kućni budžet ne trpi onda znam da još nije vrijeme;stvari se kvare brže od novca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4956 Napisano Jun 22, 2024 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je u ovoj reklami da je rata ispod 100€, bez učešća. Čak ne navode ni period otplate. To može nekog privući, jer mu je pristupačno. Neko ko ima više keša na raspolaganju i zna da računa, gledaće možda neku drugu varijantu. Jednostavno je poprilično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2744 Napisano Jun 22, 2024 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi radi sa automobila vec evo preko 10god i često komentarišemo da se sve više dobrih kola voze kod nas , i stalno mi ponavlja da je to dobar deo većine na kredit i lizing, da se za keš teško prodaje i biće sve teze... Dobar broj ovih novih gs.ova je uzet na lizing na firmu... ko ima mogućnosti i dobro posluje, on tu ratu i ne oseti. Ja prvi planiram sl proleće da pradam ovaj skuter koji sam prošle godine uzeo nov, i da opet kupim nov i da ne dajem keš kao prošli put nego na kredit, dam malo za učešće keš ostaje u dzepu ovako raticu platiću bolje za to da odvojim svakako ode na neku drugu stranu da i ne znaš gde si lovu potrošio. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4956 Napisano Jun 22, 2024 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, podržavam potpuno. Možda platiš u zbiru više, ali je zato lakše i komfornije. I plus teraš novo vozilo, a ne da popravljaš neke refuse-ove iz inostranstva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Jun 22, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. 1800-2000e učešće, rata 60-70-80e (kolko plaćate telefon i internet???) i teraš novo. Odžravanje je kao i na starom. A polovan?? Ja kad vidim cene polovnih motora, ja ne mogu da se načudim. Vstrom 650 17 godina star 5000e.. "bolje polovan japanac... Bla bla bla"... Važi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12935 Napisano Jun 22, 2024 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sačekajte malo da prođe hype pa ćemo videti. Ovde generalno u ekononomiji nešto ne valja čim su čvarci 2000 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4956 Napisano Jun 22, 2024 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mi i nemamo neku ekonomiju, kad smo već kod toga ali teško da je cena čvaraka neko merilo. Ima i skupljih, ali to je to poremećaja u nabavci, loše poljoprivredne politike, svinjske kuge, bla bla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4973 Napisano Jun 22, 2024 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Vrhunska mudrost nema šta... "Bez učešća" ali pogledaj posle kakav je to kredit. Sve je to posao. Prizvuk sarkazma je sasvim nepotreban. Ako ne možeš da se "nakrpiš" onda se protežeš mnogo više nego što si u mogućnosti. Nagledao sam se u poslu mnogo ljudi koji su se previše zaigrali pa godinama jure svoj rep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...