andrejp 24 Napisano Septembar 15, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Komentar objavljen. Pogledajte ga na: http://www.politika.co.yu/komentar.php?nid=6552 Ponovo pozivam SVE forumase da mesto ispraznih konstatacija kako je novinar kreten, debil, idiot itd isl napisu komentar na sajtu Politike, da makar neke koristi ima od nase rasprave na tu temu Ajmo narode, ajd sad pokazite se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 15, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Komentar poslat (uljudan naravno), još samo da ga i objave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 15, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Komentar objavljen.... http://www.politika.co.yu/komentar.php?nid=6552 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Komentar napisan, da li ce biti objavljen videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje predlazem da svi poslajemo komentare, za sada ih je samo 9 a nas je na forumu par stotina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano Septembar 15, 2006 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan poslat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bio na sajtu, i nisu mi objavili komentar iako je poslat jos pre 2 dana... Ali zato uredno stoji komentar neke nadrndane babe (pretpostavljam) koja pominje prosuta creva... :evil: Necuveno!!! Izgleda da su se posrali od nasih komentara, drugacije ne mogu to da objasnim. :twisted: Jos ce mnogo vode proteci Dunavom dok vreme slobodnih medija zaista ne stigne i u nase krajeve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ni moj komentar nisu objavili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 18, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posaljite ponovo, i INSISTIRAJTE da ga objave. Pored toga, potrudite se da komentar bude kulturno i ozbiljno intoniran, te da skrece paznju na probleme i ujedno potvrdi da je Politika kao novina kvalitetna ali da im je novinar i njegov clanak los. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan HAjde da se sroci zajednicki komentar, i da se postavi ovde, onda ce svi da potpisu i stave br l karte i da se to posalje. Ako se slazete, evo ja se prijavljujem a da pritom uoste nisam procitao pocetak posta, sto cu upravo sada a da uradim, iako znam o cemu se radi. Ovo samo pravnik progovara iz mene. Akli jedno znam, sve sto stigne u redakciju se procita, jer veruijte mi, radio sam taj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 18, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan sta se bre uzrujavate zbog jednog glupog texta , to je samo kap u moru gluposti ... sem toga , cak i oni koji su procitali doticni text - vec su ga zaboravili , samo se dzabe smarate sa komentarima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 19, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan ...samo se dzabe smarate sa komentarima... Znam da ovo nisi mislio da zazvuèi kao što je zazvuèalo... Nije lepo da optužiš nekog da smara, ako prièa o važnim stvarima. Ako imaš kamen u cipeli i on te žulja, to nije njegova krivica, izvadi ga i neæe te smarati. Drugim reèima, trudi se da ne èitaš stvari koje te smaraju, svi æe biti sreæniji. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Posle komentara Andreja i Najzlog, šta reæi i dodati, a da nisi Ivo Andriæ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 19, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ...samo SE dzabe smarate sa komentarima... ... Nije lepo da optužiš nekog da smara... najzli meni se cini da nisi bas pazljivo citao... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...