Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 7 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zamolio bih ako možete da se priključite humanitarnoj akciji, radi se o skupljanja sredstva za kupovinu krave. Drugarovom rođaku koji je težak invalid i živi sam u vukojebini, krava je bila jedini izvor prihoda prodavajuci mleko i sir, krava je nesrećno uginula na dan Uskrsa i čovek je prepušten Božijoj volji. Drugar je već skupio preko 1000e od porodice i prijatelja ali je potrebno još novca, ja sam pomogao sa 50e, ako možete kolko god bar po 500 da izadjemo u susret da se ubrza kupovina krave. Hvala vam unapred. Aleksandar Jovanovic 265-0000006980563-36 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 466 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan o'ma dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 837 Napisano Jun 7 (promenjeno) Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde i ostali Ako dođe do kupovine, i ako se uspešno sakupi novac, bilo bi lepo da dobijemo povratnu informaciju. Promenio Jun 7 član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 466 Napisano Jun 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Luka9905 said: Hajde i ostali Ako dođe do kupovine, i ako se uspešno sakupi novac, bilo bi lepo da dobijemo povratnu informaciju. ako sakupimo i krava bude kupljena, bio bi red i da zamolimo covjeka da joj damo ime. npr Stromulja (GS ADV mi nije neko ime za kravu ) Promenio Jun 7 član Efendija Skalin 2 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5404 Napisano Jun 7 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tenerka ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 837 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Efendija Skalin said: ako sakupimo i krava bude kupljenja, bio bi red i da zamolimo covjeka da joj damo ime. npr Stromulja (GS ADV mi nije neko ime za kravu ) Može i Suzukana, prvi smo se zapljunuli na temu, baš nas briga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 7 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe ljudi napravićemo mali izbor za ime krave, 51% pobeđuje, ja glasam za ime "Bajkerka" 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2615 Napisano Jun 7 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan +1, SuzanaSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8485 Napisano Jun 7 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ZeZeRka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Jun 10 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 6. 2024. at 23:25, mrle je napisao: ZeZeRka onda mozda pre muZZaRa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13618 Napisano Jun 10 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Jun 10 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Уплатио сома за Сузану :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Jun 11 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno. Glasam za Bajkerku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 11 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podršci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1155 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Muuuzuki Samo ste zaboravili da je iz drugog izvora već sakupljeno 1000€. A pravo da daje ime ima kum kome najviše izgori kesa. Ozbiljno, koliko košta krava? Nemam orijentir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 11 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 2000 kaže pokretač akcije. Do juče preko foruma i drugova iz moto Kluba skupljeno 11000din 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1155 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 dinara sam uplatio Krave, ovce, koze nedostaju po Srbiji, veliki je to potencijal a gubi se polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 24 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Poruka od pokretača akcije :) Burazer, švece i drugari, imam zadovoljstvo da vas obavestim da smo tesnim rezultatom dobili ovo prvo poluvreme! Kažem prvo, jer iskreno se nadam da ce biti i drugog, i produžetaka, pa onda opet iz početka, jer bezpredmetno je objašnjavati u kakvim uslovima živi naš Laza! Tako da verujem da se na ovome neće završiti naša humanost i dobra volja da nastavimo d mu pomažemo. Nas je puno, a on je jedan kome je zaista potrebno da se pomogne u svakom segmentu života.Počevši od kuće i uslovima u kojima živi, pa sve ostalo u čemu svi mi na ovaj ili onaj način uživamo, a on ne može ni da sanja. Koliko mi je poznato svi mi idemo i na mora i na odmore ovakve ili onakve, šoping u inostranstvu itd, a njemu ne treba puno...a za nas je to u odnosu na uslove u kojima svi mi ponaosob živimo, NIŠTA! Bićete svi dalje obavešteni o aktivnostima koje budu sprovođene, pa se nadam učešću svih nas u realizaciji istih. Što se tiče ove akcije, sakupljeno je 2100€,i ja sam u medjuvremenu od mojih drugara sakupio još 150€ i Voja mi je obećao da će učestvovati sa 100€, sa koliko je i većina vas učestvovala. To mu dodje još 250 €na onih 2100€. Šuma sumare 2350€! Nadam se da ćemo za taj iznos uspeti da nadjemo odgivarajucu kravu, jer nije ni malo lako naći kravu da valja. U svakom slučaju, hvala vam svima u Lazino ime na učešću, a ja cu vas blagovremeno obaveštavati o realizaciji ove akcije. Sledeće što mislim je da bi trebali da se okupimo ponovo kada je u pitanju ogrev za predstojeću zimu,a kasnije da vidimo i kako bi mogli da pmu pomognemo oko sanacije kuće. Sve vas od srca pozdravljam i još jednom VELIKO HVALA!!! 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...