DarkoČa 1760 Napisano Jun 2 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Br. 54 Novo Cena: 700€ 0652196800 Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5454 Napisano Jun 2 Drug član, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan jebo m.... ja sam mislio da sam ja imao rally 3 pro??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4130 Napisano Jun 2 Nemanja Stojanović, 1396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa Bole ti si imao Rally, a ovo je RallyE. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 3 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pro 3 Motorrad Rallye Black yellow Jacket and Pant Men’s Motorcycle/Motorbike WWW.EBAY.COM The Motorrad Rallye Jacket and Pant is full of handy features 3 layer that make it the perfect globetrotter. The watertight insert can be worn both under and over the jacket for optimum protection from rain, wind and dirt. Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5454 Napisano Jun 3 (promenjeno) Drug član, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, DarkoČa je napisao: Pro 3 Motorrad Rallye Black yellow Jacket and Pant Men’s Motorcycle/Motorbike WWW.EBAY.COM The Motorrad Rallye Jacket and Pant is full of handy features 3 layer that make it the perfect globetrotter. The watertight insert can be worn both under and over the jacket for... Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Brate lupio covek na ebayu...Odlican ti je komplet ali je iz rally 2 pro serije . Neka me neko ispravi ako gresim... evo ti oridjidji bmw sajt... https://www.bmw-motorrad.com.my/en/wear/ride/rallye-suit.html#/section-more-from-this-collection Promenio Jun 3 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 3 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan jebo m.... ja sam mislio da sam ja imao rally 3 pro??? Men's Rallye Suit WWW.SHOPBMWMOTORCYCLES.COM Genuine OEM Men's Rallye Suit (suit022108) for select motorcycles at an affordable price! Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 3 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pa Bole ti si imao Rally, a ovo je RallyE.Veoma veliko i važno EE..... , čitaj....Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5454 Napisano Jun 3 Drug član, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan izvinte ja sam zaboravio e da napisem...Sva su odela rallye naravno.Ovo tvoje je rallye 2. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 3 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan izvinte ja sam zaboravio e da napisem...Sva su odela rallye naravno.Ovo tvoje je rallye 2. Hvala za InfoПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 3 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu sektaša dolazi da probaIako sam pomislio da ċe mi odgovarati za mene koji sam 180cm. i trenutno na 85 kg.Približno je broju 56, pantalone me progutaleПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5454 Napisano Jun 3 Drug član, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan za tebe 52... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 3 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Prodato!Uzdravlje da služi kolegu!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5454 Napisano Jun 3 Drug član, 818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahha e neka si je prvo prodao pa ispravio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...