kolak108 27 Napisano Jun 1 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Imam jedno pitanje ili molbu Moj tast je pre neki dan izgubio zatezac lanca (onaj zeznuti kljuc kao polu mesec sa zubicima) za Hondu VFR 800 2000god Pa me zanima da li neko to ima na prodaju, da li neko zna gde se moze kupiti, napraviti ili gde se moze naci neki zamenski ili jednostavno kako popustati/zategnuti lanac, a da se glavcina ne zdrnda (cekicem i sravcigerom ) Hvala unapred pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vegas982 20 Napisano Jun 1 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga sigurno kod hondinog ovlascenog dilera, ja ga imam i mogu ga posuditi ako moze neko da ti napravi.... Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Jun 2 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, vegas982 said: Ima ga sigurno kod hondinog ovlascenog dilera, ja ga imam i mogu ga posuditi ako moze neko da ti napravi.... Sent from my SM-A528B using Tapatalk Pa mogu da pozovem ili da pozove hondu pa da pita koja je cena Ako je neko padanje u nesvest, ako Vam ne bude problem da nam pozajmite (na kratko) mi da vidimo ko to radi i ko moze gde da nam napravi kopiju toga Mada kapiram da to moze bilo ko ko ima malo bolji plazma sekac ili stoni secac pa po dimenzijama Mada i na kartonu nekom debljem(parcencetu sper ploce) da se iscrta neko ko to radi moze da prekopira Hvala Vam! Da li zivite u Beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16508 Napisano Jun 2 Integrisan, 4938 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imate na WEMOTO ako nekada porucujete sitnice kupite i kljuc. Ja sam trebao dobiti od vlasnika kada sam kupio VFR-a ali ga nije uspeo naci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Jun 2 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, kolak108 said: Pozdrav drugari! Imam jedno pitanje ili molbu Moj tast je pre neki dan izgubio zatezac lanca (onaj zeznuti kljuc kao polu mesec sa zubicima) za Hondu VFR 800 2000god Pa me zanima da li neko to ima na prodaju, da li neko zna gde se moze kupiti, napraviti ili gde se moze naci neki zamenski ili jednostavno kako popustati/zategnuti lanac, a da se glavcina ne zdrnda (cekicem i sravcigerom ) Hvala unapred pozdrav Koji je to kljuc, kako izgleda? imam VFR-a V-TEC 800 i njegov fabricki alat, pa bih mogao da pogledam kasnije da li je i on u kompletu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Jun 2 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Motorcyclist said: Imate na WEMOTO ako nekada porucujete sitnice kupite i kljuc. Ja sam trebao dobiti od vlasnika kada sam kupio VFR-a ali ga nije uspeo naci. Chain Adjuster Tool Honda VFR400 RVF400 | Motorbike Parts | Wemoto.com WWW.WEMOTO.COM Visit Wemoto.com and find Chain Adjuster Tool Honda VFR400 RVF400 for your motorbike. Our online shop... Nasao i kosta 20funti Samo nznm jel taj kljuc uvek i za sve modele isti jer je ovaj za vfr400 (msm tako pise) ima nt ali to definitivno nije isto Ma to do sam sam video na 5vfr-ova uglavnom ljudima to ispadne uzmu za drugi motor, preprodaju Zato sad i jurimo bzvz Hvala za info Da li neko zna jel za svaki vfr je klnuc isti ili ima razlike? Da ne uzima ovo bzvz ako to nije to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Jun 2 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, SHOKLA said: Koji je to kljuc, kako izgleda? imam VFR-a V-TEC 800 i njegov fabricki alat, pa bih mogao da pogledam kasnije da li je i on u kompletu. Evo vidite ovaj post iznad takav je kljuc... Ako Vam nije problem moze da pogledate to bi trebalo da je takav kljuc Msm kod svih vfr-ova ima taj kljuc jer je mono zadnja viljuska Msm trebalo bi da ima ali kao sto vidimo eto ga zezanje Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Jun 2 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, kolak108 said: Evo vidite ovaj post iznad takav je kljuc... Ako Vam nije problem moze da pogledate to bi trebalo da je takav kljuc Msm kod svih vfr-ova ima taj kljuc jer je mono zadnja viljuska Msm trebalo bi da ima ali kao sto vidimo eto ga zezanje Hvalaa Msm da imam takav u alatu. Javiću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Jun 2 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, SHOKLA said: Msm da imam takav u alatu. Javiću. Top hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Jun 3 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, da li je to ovaj ključ? Nznm jer imam tri kompleta alata od različitih motora, Yamahe, VFR-a i Kawe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Jun 3 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, SHOKLA said: Nisam siguran, da li je to ovaj ključ? Nznm jer imam tri kompleta alata od različitih motora, Yamahe, VFR-a i Kawe... Slican je tome a moze da bude i to taj bas Evo da znate nasao sam lika u novoj pazovi koj radi ove kljuceve 1200din je komad Bukvalno sam ga zvao pre par min 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Jun 3 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 89201-MR8-000 Spanner, Pin, Honda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Jun 3 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo broj ovog momka sto izradjuje ovaj alat... Luka: 0646437604 Mada i kad stigne ja mogu da vam javim dal je to to i dali je sve to kako valja Hvala svima na pomoci, slikama i sajtovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo broj ovog momka sto izradjuje ovaj alat... Luka: 0646437604 Mada i kad stigne ja mogu da vam javim dal je to to i dali je sve to kako valja Hvala svima na pomoci, slikama i sajtovima Javljaj ...Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Jun 19 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan On 6/6/2024 at 4:44 AM, badzabajker said: Javljaj ... Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Poslao je probu i dobra je sutra stize gotov proizvod pa javljam Ovaj prvi deo malo je bio spor, neodgovoran, malo se plasio ali evo juce je stigao probni komad danas je vec poslao zavrsni pa javljam uzivo sa mesta kao funkcionise Cena kljuca je 1200rsd + postarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolak108 27 Napisano Jun 20 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda, QJ Motor Prijavi odgovor kao problematičan Deo je odlican za svaku preporuki isproban da ne kazem testiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...