Djeronimo 360 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da vozim na stazi ove godine, a nova organizacija na Navaku sada zahteva kombinezon, a svakako nije na odmet imati ga. Visok sam 182 i imam oko 95kg. Probao sam velicinu 56 jednodelnog kombinezona i bio mi je knap, tako da pretpostavljam da bi mi odgovarao broj 56 ili 58. Vise bih voleo dvodelni zbog prakticnosti van staze, ali ako ne uspem da nadjem uzeo bih i jednodelni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1439 Napisano Maj 30 (promenjeno) Drug član, 935 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje mogu pitati komsiju, mislim da hoce da proda kombinezon - Probiker (made in Germany, kupljen u Louisu). Od mene ga je uzeo inace i nije ga ni nosio bukvalno. Stariji lik, slabo i vozi sada. Ja bih ga rado uzeo nazad, ali sam se usvinjio u medjuvremenu Kombinezon je odlican i bio bi ti taman. Ja sam ga nosio sa 185cm i sa nekih 107kg-a tada i bio mi je ok, da ne kazem knap, tako da verujem da bi tebi bio bas kako treba. Broj je 58, jedino sto je jednodelni. Ako te interesuje, pitacu ga, posto nije ovde na forumu. Promenio Maj 30 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 360 Napisano Maj 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan @Abi pitaj komsiju da li bi prodao i po kojoj ceni. U kom gradu se nalazi? Promenio Maj 31 član Djeronimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1439 Napisano Maj 31 (promenjeno) Drug član, 935 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da proda, slabo vozi, stigle ga godine. Saljem ti njegov mob u poruci. U Pozarevcu je, mislim da trazi tipa 180-200e, ali najbolje se cuj sa njim. Ono sto znam je da je kombinezon odlican i bez ikakvih ostecenja i da ga on bukvalno nije covek ni nosio. Promenio Maj 31 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Jun 1 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovako nešto, br. 52. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 360 Napisano Jun 2 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 hvala al mislim da mi treba veci broj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...