N.F.S. 22099 Napisano Maj 29 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jakna sa slika, upravo uslikano, velicina S, za nekoga izmedju 55-77kg tezine u zavisnosti od konstitucije i visine od 170-180cm od prilike. Kupio sam je za Marinu davno, nosila je mozda par puta, velika je (Unisex model). Nije drljava niti bilo gde ostecena, nista nije usivano niti krpljeno, svaki snir radi, kopca, cicak... Brdo dzepova, sto unutrasnjih, sto spoljasnjih, mesto za sve protektore ima, ledjni prisutan. Zateg oko struka i rukava. Dve sam iste tada narucio (razlicitih velicina ) i svoju sam slatko iznosio, ova je upravo pronadjena na placu Za prolece/leto i ranu jesen moze! Rukavi mereni iznutra (od pazuha do kraja rukava) oko 46cm, rukav mereno sa spoljne strane, od vrha ramena oko 60cm, ledja, od vrha kragne do dna oko 84cm. Cena kao kineski duks 30 evrica. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Jun 3 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije vise dostupna jakna, komsiji (koji nema veze sa motociklizmom ) se svidela, data njemu, bolje nego da trune u ormaru. Pozdrav drugari. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...