Blaza 9534 Napisano Jun 26 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Idi, bre @vucko23, teraš me da tražim te slike... Za 11-tu si u pravu ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Jul 6 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Refreš... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Jul 20 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Avgust 16 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo dignem temu prodaje...oglas je odavno istekao, nisam ni pravio novi. Ovde sve piše... Ponekad me uhvati "crv" da menjam, kao što je bilo sa Skarabeom, a ne znam ni šta bih drugo uzeo . Motor se vozi svaki dan. Ima ulaganja u estetiku, fali poneka jelkica , mehanika je o.k. Cena, dogovor... Sledećih par dana može se videti u Pivnicama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Avgust 25 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Up... Ja ne vraćam kilometražu, a ona raste, i raste... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 647 Napisano Avgust 25 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos koji kilometar i kreces Blazo lagano ispocetka sa novom kilometrazom. Stavis u oglasu NOV NOV NOV i povecas cenu za 1000 evra i prodace se ko alva. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Avgust 25 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Neće mi verovati...misliće da sam vratio kilometražu... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Avgust 28 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Blaženi, mislio sam da si prebacio 100tku ovog leta, svaki vikend si negde zabavno :-)Ajmo ljudi, još malo pa nestalo, odličan motor za početnike a i iskusne koji hoće okretno gradsko vozilo, a ni drumovi mu nisu strani, odlično održavan, od poštovanog člana zajednice. Cena, prava sitnica.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Avgust 28 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Gordak985 je napisao: Blaženi, mislio sam da si prebacio 100tku ovog leta, svaki vikend si negde zabavno Moram ponekad da otkačim sajlu od cajgera, jbga... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Septembar 5 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je, ali će mi motor biti parkiran neko vreme. Nije ništa neispravno, za par dana odoh na odmor... Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Septembar 5 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj se menjamo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 200 Napisano Septembar 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Opet ??? Nije fer. Uzivaj. Promenio Septembar 5 član drazenye 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Septembar 5 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, drazenye je napisao: Opet ??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Septembar 5 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Ćomi- je napisao: Aj se menjamo Hvala Ćomi, ja sam tek počeo da vozim motore. Ako odmah pređem na GS, šta posle ? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Septembar 6 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog interesuje, evo je tema o nekim radovima na motoru: Ako je jaka cena, možemo je korigovati. Bez bočnih kofera i nosača, 100 evra niže. Bez zadnjeg kofera, sa pločom i Givi nosačem kofera, još 100 evra niže. Tako da, cena je, prva i poslednja, 1.600 evra !!! I kada se sve ovo poskida, i dalje je lep i funkcionalan motor za grad i okolinu. Sve ovo je više plaćeno, nema veze, prodavaćemo natenane... 1.600 € ! ! ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Septembar 19 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Setim se danas da mi je odavno istekao oglas (eto koliko mi se prodaje motor), pa ga ponovo napravim na PA i KP. Zove drugar da časti, kupio super Teneru, u fullu...pijemo kafu, zvoni tel, potencijalni kupac za motor. Vraćaju se iz Čačka, pa da svrate večeras...važi. Btw, uz kafu mi već našli drugi motor Došli tata i sin, koji je pre 3 dana položio. Vidim da ne znaju ništa o motorima...sve im ispričam, kao da sinu prodajem. Skontam da su već gledali isti, ali po kasnijoj priči, noviji u "slabijem" stanju. Okačim zadnji i bočne kofere, ide sve u kompletu, oduševljeni i motorom, a i mojim pristupom. Već je pao dogovor da sutra završavamo papire. Ali... Neće Kawa iz garaže, otima se ! Momak položio za A2, do 35 kw. Moja Kawa 37, a druga što su gledali 34 kw. Žao im obojici, zvali nekog da provere, neko im rekao odnos snaga /masa da se vidi itd. Rekoh, aj vi to sutra proverite, pa se čujemo, mada mislim da od toga nema ništa. Bila završena kupoprodaja, i ja odustanem, neću da im prodam motor koji ne može da vozi. Tako da, Kawa is back !!! I da , cena je 1850 evra, nema svrhe poklanjati nešto što funkcioniše bez problema... 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1026 Napisano Septembar 20 Drug član, 371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Blažo veliko poštovanje, retko se sreću takvi ljudi, makar u trgovini gde bi zdravome lek uvalili. 2 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam sinoć pričao sa kolegom na PP, i kada prodaješ auto, ne pitaš kupca da li ima dozvolu. Moja supruga je bila vlasnik jednog našeg auta, niti vozi niti ima dozvolu. Vozio ja. Ali... dečko je tek položio ( na Atlantiku), oduševljen motorom (već su gledali isti), ne silazi mu se sa Kawe... Ćale se isto ne razume u motore, ali je gledao prethodni sa 28.500 km () i došao da vidi ovaj sa skoro 100 hiljada, i kaže, vidi se razlika... Idemo dalje... Promenio Septembar 20 član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Up... Dva motora u garaži, mnogo je.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Octobar 6 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Octobar 9 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 1.650 € Kawasaki ER 5 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ER 5, 1998. godište, Naked, vozilo prešlo 95300 km, Žarkovo. Cena 1.650 € -... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Octobar 9 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 200 evra niže, sa sva 3 kofera, nosačima...i jelkicu ću nađem, po ukusu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 788 Napisano Octobar 9 (promenjeno) Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan I to nije sve! Za koju hiljadu kreće od nule! Promenio Octobar 9 član Luka9905 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3325 Napisano Octobar 9 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Može to i da se vrati kilometraža, pa da bude kao tvoj SV, dvaj's i kusur do 0 km. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Octobar 28 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Strigla i dodatna oprema Trenutno na satu 96.200 km. Ako je neko zainteresovan, dogovaramo se za cenu. Ako nekome ne trebaju bočni koferi ili "top case", nije problem, spuštam cenu i za to. Ima i malo ulaganja... Pakne (zadnja kočnica) stigle nove, za sledeću sezonu treba i obuća (gume). Ove su "na oko" lepe, mekane, al su lepo i prešle. Jbga, vozi se... Mašina radi odlično, sipano novo ulje i filter pre 200 km, filter vazduha kao nov, filter goriva takođe. Registrovan do jula 2025. godine, vlasnik lično... Kome treba bez sva tri kofera i nosača, dobiće veliki popust !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...