brankoXM 738 Napisano Maj 26 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan https://vimeo.com/950553782 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Maj 26 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledah snimak, al’ po meni je ovde sve regularno.Bio si mnogo daleko + naseljeno mesto, moras da imas otvorene 4-ore oci za raskrsnice, a i da prilagodis brzinu.Nista, sto bih ja licno, svrstao u ruzno/kriticno.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 27 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan uzivo je bilo malo stresnije nego na snimku,iako se svaki dan desava. 55-60 sam isao,deluje da je vise jer je auto isao kao usporeni snimak,kao da je sam na svetu...zato sam ga stigao,a ne jer sam bio brz.pogledao sam ga u prolazu,nije svestan uopste da sam ja tu. i da,na snimku izgleda da sam bio bas daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Maj 27 Drug član, 1884 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ali baš me nasmejao ovaj klinac Ma gde oni toliko popkupe to za turiranje, baš se često događa, a ponekad klinci možda 3 - 4 godine, još pelene nisu skinuli, ej i on mi pokazuje da turiram Meni malo bezveze - 660 kubika i nije nesto bučan traktorčić, ali onda se setim da ima i ovih što voze DCT, pa mi bude lakše 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 27 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan da bre, turiraj pa turiraj,mozda negde na jutjubu pokupili,nemam pojma.malopre idem s posla i jedan mi pokazuje brm brm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek isturiram kad klinci traze. Nije mi tesko, nista me ne kosta a oni su zadovoljni. Nekad sam i ja bio takav klinac 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6000 Napisano Maj 27 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih isto "ispoštujem", ali i razočaram. Tiha Bedevija, fabrički auspusi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1225 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, živke je napisao: ima i ovih što voze DCT Najskuplji osećaj kad ne mogu klince da zadovoljim tako prostom stvari. Treba da napravim flajere koji objašnjavaju DCT, da klinci ne misle da sam čkapi. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11106 Napisano Maj 29 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 5. 2024. at 20:41, maza1 je napisao: Najskuplji osećaj kad ne mogu klince da zadovoljim tako prostom stvari. Treba da napravim flajere koji objašnjavaju DCT, da klinci ne misle da sam čkapi. ista priča ,druga baba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Maj 29 U prolazu, 62 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2024 at 8:41 PM, maza1 said: Najskuplji osećaj kad ne mogu klince da zadovoljim tako prostom stvari. Treba da napravim flajere koji objašnjavaju DCT, da klinci ne misle da sam čkapi. Ide zato sa tobom neko ko moze da tuvivaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3982 Napisano Maj 30 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad idem ja sa njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1225 Napisano Maj 31 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 5. 2024. at 9:35, QmBGD je napisao: Ponekad idem ja sa njim Možemo sutra na Tomosijadu, da tuvivamooo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...