idanijel 1578 Napisano Jun 23 Drug član, 796 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Možda pretegnut lanac,proveriSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka891 10 Napisano Jul 5 U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan Sve pogledao majstor i promenio lanac lancanike ulje.Opet se čuje isti zvuk. Ovaj jedan majstor mi rekao da je možda propevao menjač da li je neko imao iskustva sa tim šta kako koliko košta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Jul 5 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve pogledao majstor i promenio lanac lancanike ulje.Opet se čuje isti zvuk. Ovaj jedan majstor mi rekao da je možda propevao menjač da li je neko imao iskustva sa tim šta kako koliko košta ? Да мењач је у питању, кошта јер се растура цео агрегат и треба мајстор да буде "велики везир" да би открио шта производи звук.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15495 Napisano Jul 5 Ne silazi, 1169 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je u ludnicu oterao desni retrovizor. Razlepilo se ogledalo i "krči" na nekim obrtajima. Otkrio sam slučajno. Ako imaš fabrički auspuh i oblogu preko njega prekontroliši da se tu nije nešto razlabavilo ili nema neke podloške pa prenosi zvuk. Ispritiskaj prstima i vidi da li nešto "kucka"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka891 10 Napisano Jul 5 U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Due je napisao: Mene je u ludnicu oterao desni retrovizor. Razlepilo se ogledalo i "krči" na nekim obrtajima. Otkrio sam slučajno. Ako imaš fabrički auspuh i oblogu preko njega prekontroliši da se tu nije nešto razlabavilo ili nema neke podloške pa prenosi zvuk. Ispritiskaj prstima i vidi da li nešto "kucka"? Sve sam probao brate skidao i far i sve zivo sam skidao ali nikako da nestsne zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...