Jump to content

Moto Zajednica

Shoei XR 1000

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

Hteo bih da kupim ovu kacigu...

Cuo sam da je stvarno vrh i da sa Shoei kacigama ne moze da se pogresi...

Zanima me ako je neko imao iskustva sa njom da mi napise nesto o njoj...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• , 1322 postova

Kaciga je dobra i udobna,da kazem kvalitetna.Kada kazem udobna,mislim na to kako stoji na glavi.Ima savrsen pin - lock koji se jako tesko zamagli ,ali nedostatak joj je jer je dosta bucna.To nije putna kaciga,nego kaciga za R motor pa je to i razumljivo.U svakom slucaju,moja preporuka...

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

Prati popuste u Louis-u ja sam je kupio za 300 eura kada je bila 500  inace izvanredna kaciga, udobna, ne magli, D ring kopca, dobro se luftira, malo je bucnija na vecim brzinama ali sve u svemu jako dobar izbor

• U prolazu, 13 postova

Za te popuste mi je rekao drug iz Hrvatske...kaciga Shoei kada izlazi iz proizvodnje odnosno ta boja ili sara onda ona ide na popust, to radi i Louis...Inace su mi rekli da Shoei ima iste cene u celoj Evropi...

• U prolazu, 92 postova

Ja sam moju kupio u Bechu i platio 470 EUR... Kaciga je extra, ja sam prezadovoljan... Tacno je da ja malo bucna, ali meni ne smeta, nije strasno... Inache, dosta je lagana i veoma udobna... O ovoj kacigi, sve najbolje... Ako mozes da platis, ne razmisljaj...

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Z900

Vi govorite o tome da je bučna, a ja vozim naked motor i nikakvih problema nemam po tom pitanju,

završna obrada je ekstra odrađena, verovatno najbolja u klasi.

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Vi govorite o tome da je bučna, a ja vozim naked motor i nikakvih problema nemam po tom pitanju,

završna obrada je ekstra odrađena, verovatno najbolja u klasi.

Nemas problem s bukom zato sto su nase putne brzine male, dok je kod velikih putnih motocikala to drugacije.

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Strpi se malo .... ;)

Za dve nedelje moj drug otvara  MOTO LAND u Beogradu i bice zastupnik za Srbiju za neke brendove kao Shoei, alpinestar, GP, i mnoge druge stvari. Bice mesto gde ces moci da nadjes sve sitnice za motor i sebe na jednom mestu i u svim brojevima  ;)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Samo da bude normalan sa cenama, a ne kao Xtreme iz Zemuna koji dere za Alpinestars.

Alpinestars u Zemunu kosta isto koliko i u Polo katalogu, bar sto se cizama tice.  ;)

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

Samo da bude normalan sa cenama, a ne kao Xtreme iz Zemuna koji dere za Alpinestars.

Alpinestars u Zemunu kosta isto koliko i u Polo katalogu, bar sto se cizama tice.  ;)

Od kada to, od juce ili od prekjuce?  ::)  Mozda to priblizno vazi za SMX seriju, mada ni tu nije isto, sta cemo recimo za Ridge modelom koji kosta oko 160€ trenutno kod njih ili Roam koji je 170€. Osim toga za bilo sta kupljeno van granica nase zemlje imas povrat poreza. Drugo, ne moras da ides u Polo, blize ti je Slovenija. ;)  http://www.motocenterlaba.com/en/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=58

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Od kada to, od juce ili od prekjuce?  ::)  Mozda to priblizno vazi za SMX seriju, mada ni tu nije isto, sta cemo recimo za Ridge modelom koji kosta oko 160€ trenutno kod njih ili Roam koji je 170€.

O pretprosle sezone platio Bele SMX-R 260e (249 Polo), a od prosle Roam Waterproof 130e (150 bile u Polo).  ;)

• U prolazu, 92 postova

Dvoumim se izmedju ova dva modela...Na slici izgleda vrh...Nadam se da ce ih stvarno taj tvoj drug imati da bi  ih video uzivo i naravno kupio jednu  :)

Ja imam ovu drugu i mnogo je lepa uzivo :D Ako hoces da je vidis (mislim ako ne bude bila u toj radnji), javi se... :)

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Pre par dana smo porucivali oko 30 modela novih kaciga kao i ove dve. Pa najkasnije za mesec dana cete moci i da ih probate  ;)

• U prolazu, 13 postova

Kupio sam moto magazin pre nekoliko dana i video reklamu za taj MOTO LAND o kojem Gojko prica... Izgleda da cu stvarno moci kod nas da kupim Shoei...Ekstra...Nego gde se to otvara, jer zna neko nesto vise...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja