butcher984 0 Napisano Februar 2, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupim ovu kacigu... Cuo sam da je stvarno vrh i da sa Shoei kacigama ne moze da se pogresi... Zanima me ako je neko imao iskustva sa njom da mi napise nesto o njoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi malo sajt ima vec dosta napisano o toj kacigi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Februar 3, 2009 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pretraga ti je najbolji drug. A inace kazu da je to jedna od najboljih kabina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ako mnogi kazu tako i ja bi jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Februar 3, 2009 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rajko daineze ih je ranije imao po povoljnim cenama. Ne znam sad kakva je situacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega je bila 200 jura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 3, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je dobra i udobna,da kazem kvalitetna.Kada kazem udobna,mislim na to kako stoji na glavi.Ima savrsen pin - lock koji se jako tesko zamagli ,ali nedostatak joj je jer je dosta bucna.To nije putna kaciga,nego kaciga za R motor pa je to i razumljivo.U svakom slucaju,moja preporuka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Prati popuste u Louis-u ja sam je kupio za 300 eura kada je bila 500 inace izvanredna kaciga, udobna, ne magli, D ring kopca, dobro se luftira, malo je bucnija na vecim brzinama ali sve u svemu jako dobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
butcher984 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za te popuste mi je rekao drug iz Hrvatske...kaciga Shoei kada izlazi iz proizvodnje odnosno ta boja ili sara onda ona ide na popust, to radi i Louis...Inace su mi rekli da Shoei ima iste cene u celoj Evropi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju kupio u Bechu i platio 470 EUR... Kaciga je extra, ja sam prezadovoljan... Tacno je da ja malo bucna, ali meni ne smeta, nije strasno... Inache, dosta je lagana i veoma udobna... O ovoj kacigi, sve najbolje... Ako mozes da platis, ne razmisljaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Vi govorite o tome da je bučna, a ja vozim naked motor i nikakvih problema nemam po tom pitanju, završna obrada je ekstra odrađena, verovatno najbolja u klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Vi govorite o tome da je bučna, a ja vozim naked motor i nikakvih problema nemam po tom pitanju, završna obrada je ekstra odrađena, verovatno najbolja u klasi. Nemas problem s bukom zato sto su nase putne brzine male, dok je kod velikih putnih motocikala to drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Strpi se malo .... Za dve nedelje moj drug otvara MOTO LAND u Beogradu i bice zastupnik za Srbiju za neke brendove kao Shoei, alpinestar, GP, i mnoge druge stvari. Bice mesto gde ces moci da nadjes sve sitnice za motor i sebe na jednom mestu i u svim brojevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Samo da bude normalan sa cenama, a ne kao Xtreme iz Zemuna koji dere za Alpinestars. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Gojko pa otvori novu temu cim covek otvori prodavnicu da mi ne bi lunjali okolo pitajuci se kad ce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo da bude normalan sa cenama, a ne kao Xtreme iz Zemuna koji dere za Alpinestars. Alpinestars u Zemunu kosta isto koliko i u Polo katalogu, bar sto se cizama tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Samo da bude normalan sa cenama, a ne kao Xtreme iz Zemuna koji dere za Alpinestars. Alpinestars u Zemunu kosta isto koliko i u Polo katalogu, bar sto se cizama tice. Od kada to, od juce ili od prekjuce? Mozda to priblizno vazi za SMX seriju, mada ni tu nije isto, sta cemo recimo za Ridge modelom koji kosta oko 160€ trenutno kod njih ili Roam koji je 170€. Osim toga za bilo sta kupljeno van granica nase zemlje imas povrat poreza. Drugo, ne moras da ides u Polo, blize ti je Slovenija. http://www.motocenterlaba.com/en/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Od kada to, od juce ili od prekjuce? Mozda to priblizno vazi za SMX seriju, mada ni tu nije isto, sta cemo recimo za Ridge modelom koji kosta oko 160€ trenutno kod njih ili Roam koji je 170€. O pretprosle sezone platio Bele SMX-R 260e (249 Polo), a od prosle Roam Waterproof 130e (150 bile u Polo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
butcher984 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se izmedju ova dva modela...Na slici izgleda vrh...Nadam se da ce ih stvarno taj tvoj drug imati da bi ih video uzivo i naravno kupio jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se izmedju ova dva modela...Na slici izgleda vrh...Nadam se da ce ih stvarno taj tvoj drug imati da bi ih video uzivo i naravno kupio jednu Ja imam ovu drugu i mnogo je lepa uzivo Ako hoces da je vidis (mislim ako ne bude bila u toj radnji), javi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana smo porucivali oko 30 modela novih kaciga kao i ove dve. Pa najkasnije za mesec dana cete moci i da ih probate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
butcher984 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam moto magazin pre nekoliko dana i video reklamu za taj MOTO LAND o kojem Gojko prica... Izgleda da cu stvarno moci kod nas da kupim Shoei...Ekstra...Nego gde se to otvara, jer zna neko nesto vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mega zadovoljni korisnik ove kacige, a buku rijesavam sa cepicima u ushima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Javi kada otvaranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Otvaranje je uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...