Milos_ 280 Napisano Maj 17 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kiu Sportage 1.6 GDI, benzin, odličan porodični automobil, redovno održavan i u super stanju. Nama je služio kao porodični auto, uglavnom za putovanja, pošto imamo drugi manji auto za po gradu. 2015. godište, restilizovani model. Auto je kupljen nov u Srbiji, u ovlašćenom salonu, gde je i održavan do isteka sedmogodišnje garancije (servisna knjižica), a od momenta kupovine održavan je u servisu Japan Shop na Smederevskom putu (servisna knjižica). Ja sam drugi vlasnik vozila, a kupio sam ga sredinom 2022. u Delta automoto salonu, gde ga je prvi vlasnik zamenio za novo vozilo. Auto je prešao pravih 93.000km, nije lupan ni udaran, a od estetskih oštećenja postoji par manjih ogrebotina nastalih na gradskim parkinzima nepažnjom drugih vozača. Auto je ispravan i pouzdan, ključ u bravu i na bilo koji put. Uredan i čist, sve vreme garažiran. Auto je mehanički i estetski u fantastičnom stanju, ništa ne lupa, lepo i mirno radi, pre oko 10.000km urađen je veliki i mali servis i zamenjena su sva četiri diska sa disk pločicama, a mali servis (ulje i filteri) urađen je pre nepune 4.000km, tako da auto trenutno ne zahteva apsolutno nikakva ulaganja. Naravno da postoje sitni estetski tragovi korišćenja spolja/unutra u skladu sa starošću vozila i kilometražom, ali ništa što bih posebno napominjao. Registrovan je do maja 2025. godine, dakle još godinu dana. Uz automobil dobija se: - set letnjih guma dimenzija 225/60R17 na originalnim 17 felnama (na slikama) - set zimskih guma dimenzija 215/70R16 na originalnim 16 čeličnim felnama, sa setom šrafova za felne - set originalnih tepih patosnica - set gumenih tipskih patosnica - gumena patosnica gepeka Ima lep paket opreme, od čega bih izdvojio: - tempomat - digitalna dvozonska klima - multifunkcionalni volan - fabrička multimedia u boji sa ekranom osetljvim na dodir - bluetooth povezivanje telefona - USB - rikverc kamera - zadnji parking senzori - Led dnevna svetla - elektrosklopivi retrovizori - pomoć pri kretanju na uzbrdici - senzori za kišu - senzori za svetla - TPMS (sistem nadzora pritiska u gumama) - fabrički tonirana zadnja stakla - lumbalna podrška na vozačevom sedištu - rezervni točak pune veličine (identičan felnama sa slika) Moguća je i poželjna provera u bilo kojem servisu, ili pregled od strane Vašeg majstora. Ja sam vlasnik, prevod je obavezan odmah po kupovini. Ukoliko je to bitno, razlog prodaje je kupovina novijeg auta. Cena 13.200 Miloš 069/301-4011 Slike možete videti na sledećem linku: Kia Sportage 1.6 GDI WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kia Sportage 1.6 GDI, 2015. godište, Džip/SUV, Benzin 1591 cm3, vozilo prešlo 93000 km, Pančevo. Putnička vozila - Polovni Automobili 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Maj 17 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pratm baš takve aute za sedeći Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 21 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Auto je prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...