ds01 0 Napisano Maj 16, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Tomos SM 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Novi sam na forumu, dobrodosli bi bilo kakvi savjeti. Za koji dan trebam kupiti prvi motor, u pitanju je Tomos SM 125 Probao sam voziti sve ide uredno, medjutim ima jedan problem. Kad stoji u mjestu kada se volanom smota pun u jednu stranu, pocne malo da nabije obrtaje, cim se kormam ispravi ravno masina radi kako treba. Navodno je to neki saraf u blizni prednjih vila koji je pukao, tako mi je receno. Slabo se razumijem pa ako moze pomoc, cisto da se informisem kakav je to kvar u pitanju, je li nesto ozbiljno ili ne? I otprilike koliko izadje popravak? Takodje me zanima kakve su te masine ( yamaha xt 125, ybr 125 ) koje se nalaze na Tomosu, sto se tice dijelova u slucaju kvara je li se lako nabavljaju? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Maj 17, 2024 8-bit, 1898 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pukao ti je šraf graničnik ugla kormana. Otprilike ovako izgleda: Zateže ti sajlu gasa pa poveća obrtaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Maj 17, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Čak i da je pukao, ne bi smelo da se događa to sa gasom. Pre će biti da se neko igrao sa sajlom i provukao je gde ne treba...obaška to što, ako je zaista oštećen taj graničnik..to znači da je fino zviznuo o zemlju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ds01 0 Napisano Maj 17, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Tomos SM 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko otprilike kosta popravak za to? + sajla brzine? Nisam upucen u to, pa jbg ne znam, hvala puno svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Maj 17, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj prvo da sajlu provuces negde drugde. Vidi na netu gde otprilike ide. Možda je sajla ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...