Motorcyclist 21913 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu trebalo bi da je sve po kilazi. A i skupljali su robu pre slanja u 1 paket i pise da je sve isporuceno. Promenio pre 20 sati član Motorcyclist Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4728 Napisano pre 18 sati motoras, 2591 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko tražio refundaciju para od temu? Ja sam pogresno naručio kisno odelo. Odmah skontao grešku,ali pare već otišle. Udjem da opciju da otkazem porudžbinu,otkazem i to sve ok. Sada čekam lovu da legne na račun. Jel da čekam ili da se pozdravim sa novcima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3432 Napisano pre 18 sati ODUSTO OD DIJETE, 2968 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 3-4 puta refundirao i pare vraćenje na račun, jednom sam išao na opciju da mi vrete ne Temu nalog i legle istog momenta ako se dobro sećam. Na račun u banci isto leglo brzo. Nikakvih problema nije bilo. Takođe i sve refundacije sa Alija su uspešno realizovane. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21913 Napisano pre 17 sati Integrisan, 6862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom isto refundirao sto mi je poslat totalno drugi artikal i vratili na temu racun. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1375 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, stari roker said: Jel neko tražio refundaciju para od temu? Ja sam pogresno naručio kisno odelo. Odmah skontao grešku,ali pare već otišle. Udjem da opciju da otkazem porudžbinu,otkazem i to sve ok. Sada čekam lovu da legne na račun. Jel da čekam ili da se pozdravim sa novcima? Вратиће ти сигурно, и ја сам већ то урадио, и вратили без проблема. Исто поручио и кад сам видео шта сам поручио, одустао и вратили кеш на рачун 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...