Arso 2454 Napisano Maj 24, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, dl minak je napisao: Potpuno se slazem sa tobom.Koje su dimenzije tvoji koferi.Jako su lepo legli na tvoju teneru.Cini mi se malo vise siroki.Ja bih napravio nesto malo uze na moj strom. Vidiš kako oko može da prevari. Desni širi kofer je širok kao i top kejs, odnosno kao plastični koji sam imao pre njega, znači 280mm. Promenio sam dimenzije u odnosu na GIVI pa je dužina 450mm a visina 350mm. U prevodu u njega staje bez problema, knap moja kaciga koja je XXL. Levi kofer, onaj do auspuha je uži za 50mm, odnosno onoliko koliko je nosač udaljen zbog auspuha. Inače nosači su original GIVI Wingrack i prema njima sam modifikovao kačenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Maj 24, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo.Stvarno mi se ucinilo da je jos vise sirina ali to je korektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Maj 24, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vojne manjerke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Maj 25, 2017 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, gorzy je napisao: Vojne manjerke Smisli nacin da dodatno obezbedis poklopce, odnosno da ove rucice za zabravljivanje nekako dodatno osiguras. Postoji velika mogucnost da otpadnu u voznji, narocito sto ti stoje pod ovakvim uglom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 25, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, boki.64 je napisao: Smisli nacin da dodatno obezbedis poklopce, odnosno da ove rucice za zabravljivanje nekako dodatno osiguras. Postoji velika mogucnost da otpadnu u voznji, narocito sto ti stoje pod ovakvim uglom. Mislim da su dovoljno sigurne jer koliko se sećam poklopac se zabravljuje ručicama i zakačkama sa obe strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Maj 28, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2017. at 18:30, Arso je napisao: Mislim da su dovoljno sigurne jer koliko se sećam poklopac se zabravljuje ručicama i zakačkama sa obe strane. Tako je, sa obe strane se kaci i podesavas koliko hoces da bude zategnuto odnosno labavo... nrma potrebe za dodatnim osiguranjem. Jedino neko osiguranje od kradje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Maj 28, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Bokija brine da bi protok vazduha mogao da podigne ručice za zabravljivanje i otvori ih. I u tom slučaju poklopac verovatno ne bi mogao da otpadne jer bi ostao zakačen za ručice, ali ipak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Maj 28, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako bih dostigao brzinu od jednog Maha, verovatno bi vrtar otvorio poklopac, mada sumLJam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 28, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I možda pod odredjenim uglom u krivini Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 30, 2017 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan @Arso, A mogao bi i da nam das mere koliko je wingrack udaljen. Ako su fabricki nosaci Mislim na one male cevcice sto idu od nosaca zadnjeg kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Maj 31, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A od koje debline celicnog lima se prave ovi koferi iz Srbije i zar nije to mnogo tesko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Maj 31, 2017 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/28/2017 at 20:34, vasa.93 je napisao: Mislim da Bokija brine da bi protok vazduha mogao da podigne ručice za zabravljivanje i otvori ih. I u tom slučaju poklopac verovatno ne bi mogao da otpadne jer bi ostao zakačen za ručice, ali ipak... @Vasa.93 @gorzy Svojevremeno sam citao neki putopis, (mozda cu se i setiti koji) kada je kolegi u putu otpao poklopac, a da nije ni primetio. Zato sam napisao ono. I sto kaze neka reklama, "ja ti kazem kako treba, a ti radi kako hoces". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Jun 5, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skoro 1.100 km, sto se mene tiče prošli su test. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Jun 6, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze i jos 110.000 km.Simpaticno izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 4, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.6.2017. at 0:09, gorzy je napisao: Skoro 1.100 km, sto se mene tiče prošli su test. Mozes mi slikati nacin montaze na nosac, danas opet uzeh malo drugacije manjerke , meni lepse , ali isti problem na koji nacin najlakse montirtati naravno i demontirati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 175 Napisano Jul 16, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to usrafio sa 4 imbusa, nisam nesto mozgao za brzo kacenje i skidanje jer ne putujem daleko cesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Octobar 30, 2017 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan zasto dosta slika ne mogu da vidim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Vitezovic 128 Napisano Novembar 6, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Afrika Twin xrv750 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Moji su od lima i prešao sam već preko 10000km odlično se pokazali. Ostalo je da kompletiram sa nekim topcase pravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 7, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 30.5.2017. at 21:13, Gvozden je napisao: @Arso, A mogao bi i da nam das mere koliko je wingrack udaljen. Ako su fabricki nosaci Mislim na one male cevcice sto idu od nosaca zadnjeg kofera. Nećeš verovati tek sad sam video tvoj post. Premeriću već koliko sutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Haha brate mili.Pa ja sam ih napravio,vozio i onda na kraju i prodao motor sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 10, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, dl minak je napisao: Haha brate mili.Pa ja sam ih napravio,vozio i onda na kraju i prodao motor sa njima Šta da ti kažem nego demencija, samo i u tome ima nešto dobro ništa ne boli a svaki dan čuješ i saznaš nešto novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 10, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oprostite meni dementnom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver_junior 19 Napisano Octobar 4, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: V strom Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam kupio motor i kao konjina od 32 godine ostvario sebi decacki san. Posto volim enduro kupio sam za pocetak baby enduro Freewind-a. Enduro nije enduro ako nema kofere i tu pocinje moja akcija. Evo mojih kofera, tj prvog cekam jos delove za drugi 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Octobar 5, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 4.1.2017. at 18:24, BIF je napisao: Ako slučajno nekoga interesira. Kupio sam ove kofere ...vrhunski izrađeno...ekipa za 10+....cijena za par (levi i desni) 330 EUR. Sve u svemu preporučujem.... http://www.heavyduties.ro/panniers/ ...i još slikica kako stoje na mojoj prdulji.... Zanima me centralni kofer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIF 113 Napisano Octobar 5, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Hoče-Slovenija Motocikl: Yamaha xt660z Prijavi odgovor kao problematičan Centralni kufer uzeo sam pd Motech-a. Ne znam zapravo ako Romuni imaju centralne kofere...pogledaj na njihovoj stranici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...