Arakis 5847 Napisano Maj 11 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Za jednog mladog momka kome je Transalp ulaz u svet endurača potreban je kreš bar, polovan. Seba je opcija ako ne nađem nešto povoljnije P. S. Kreš bar je za motor, ne za momčića 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Maj 11 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pase s afrike mozdaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Maj 11 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Maj 12 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Bigor je napisao: Jel pase s afrike mozda Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Za koji model Afrike ,rd03,04 ili 07,ja sam zainteresovan za kupovinu ako je za rd07 pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Maj 12 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam pojma, mislim od RD04Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6361 Napisano Maj 13 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne paše sa afrike, provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel mozda ima neko vizir sa afrike 07a da prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis imam ovakav ako je opcija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...