salle_ 59 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan pozz .. interesuje me gde kod nas imaju da se kupe acerbis streetfight maske .. treba mi ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Rodic ti je zastupnik za Acerbis, zovi pitaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj chlana Bera na privatnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorann 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja da ti nabavim samo mi posalji za koji tip motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je univerzalna , hocu da je stavim na apriliu falco .. javi mi na pm ,ako mozes da mi nabavis i koliko para.. pozz btw, video sam da ima i u louis-u , oko 120e .. sada me interesuje da li dobro svetli ako je imao neko iskustva sa ovim streetfight maskama... trenutno imam onu acerbis sa 3x20w i svetli ochajno , a sva 3 ukljuchena u isto vreme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...