Mareruki 4 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Mana 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi i ljubitelji 2 točka. Potrebna mi je pomoć oko nabavke slajdera za ram motora. Imam Apriliu manu 850, koju sam uzeo sa, ja verujem, Shogun SC5 slajderima. Levi mi je pukao i sad bih trebalo da nabavim, zamenski set. Da li neko zna gde mogu da poručim Shogun slajdere, jer na netu baš i nisam imao sreće. Hvala unapred na odgovorima i smernicama. Evo i slike u nastavku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 682 Napisano April 28, 2024 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam konkretno gde ali Mana i Shiver su koncepcijski isti motori,mozda da gledas u tom smeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 682 Napisano April 28, 2024 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan https://puig.tv/en/tuning-motos/frame-sliders/vintage-20-frame-sliders?bike=7215 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...