VeljkoHan 0 Napisano April 26 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Novi sam ovde, imam tek 18 godina, i zanima me koji motor bi mi preporucili za A2 , neki enduro, touring motor. Motor planiram voziti sve dok ne polozim za A kat. Gledao sam KLE 500, Pegaso 650, XTX660. Koji od ovih motora ili neki drugi je najbolji za svoje novce (KLE - 3000 evra, PEGASO - 1600, XTX660 - 3200 evra), tj. koji bi mi vi preporucili da je dobar za svoje novce, a da nije preko 2500 ili 3000 evra? 192cm visok i 94kg. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 27 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za visinu i udobnost moraš sam da vidiš, tj. sedneš, nismo svi istih proporcija. Moj Glas uvek ide za Kawasaki 500ccm, stvarno zahvalna sprava ali je KLE preskup za to što jeste, po meni.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano April 27 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je Kle preskup za to sto se dobija... npr lose kocnice. Prevazidjen u skoro svakom smislu.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4040 Napisano April 27 Nemanja Stojanović, 1376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u mogućnosti - pogledaj CF450MT, 6k je motor, al ima opcija pola sad pola na rate... Ako imaš tu opciju. Za to do 3k nemaš motor ispod 15-20 god star u toj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeljkoHan 0 Napisano April 27 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Aprilia Pegaso 650 2000, presla 53000. Covek je nudi za 1500€. Kaze covek, od ulaganja samo gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano April 27 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Potcenjen motor ako mene pitaš, a ne pita me niko ništa. Mnogo bolje trpi male obrtaje od većine u toj klasi. Ogibljenje bolje, kočnice bolje.. Samo naći da valja.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4040 Napisano April 27 Nemanja Stojanović, 1376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ta aprilija je bmw f650 sa problemima sa strujom ako imaš ko da ti je pogleda, može da bude dobar izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 467 Napisano April 27 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Na tvoju visinu kontam da ce ti KLE najvise odgovarati. Pogledaj Freewinda umjesto Pegasa, to ti je Pegaso bez problema. Ali mislim da ce ti to sve biti malo, visok si poprilicno. Za xtx ne znam, nisam probao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 216 Napisano April 27 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim ako mozes nadji polovnog V-Stroma 250.,neces nikad imat problema,a i naucices voziti na njemu jednostavno,pa i poradi visine je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4040 Napisano April 27 Nemanja Stojanović, 1376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nema mikro stroma kod nas, jedino da radi uvoz, još je i izvan budžeta dobro ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 177 Napisano April 28 Svrati ponekad, 169 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Voge 300 Rally. Za tvoju visinu super. Nategni se malo, nov je 4200. imaj na umu da ces ga svakako prodavati za tipa dve godine maks. Prvi motor se brzo preraste. Da, kad odes u salon vidi da malo spustis cenu, nikad se ne zna. Imali su predsajamsku akciju za 3800. Drugar otisao drugog dana sajma da kupi, kazu mu nema vise na akciji... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano April 29 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Transalp 600Prava stvar za početnika, a možeš svuda sa njim.Kad poželiš nešto veće, lakše ćeš ga zameniti nego nekog kinezaSent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeljkoHan 0 Napisano April 29 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naso sam BMW 650GS 2007 ima predjenih 50000, za 3000€. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano April 29 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, VeljkoHan je napisao: Naso sam BMW 650GS 2007 ima predjenih 50000, za 3000€. Sta mislite? On ima 37kw, A2 kategorija je do 35kw? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeljkoHan 0 Napisano April 29 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, tloken je napisao: On ima 37kw, A2 kategorija je do 35kw? Zaboravih da napisem, ima 35kw , smanjeno je da bi moglo na A2, reko mi covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4040 Napisano April 29 Nemanja Stojanović, 1376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, opsidiannight said: Voge 300 Rally. Za tvoju visinu super. Nategni se malo, nov je 4200. imaj na umu da ces ga svakako prodavati za tipa dve godine maks. Prvi motor se brzo preraste. Da, kad odes u salon vidi da malo spustis cenu, nikad se ne zna. Imali su predsajamsku akciju za 3800. Drugar otisao drugog dana sajma da kupi, kazu mu nema vise na akciji... Ovo je odlična opcija ako ima visinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...